Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szegedi Szülészetről vélemény?

Szegedi Szülészetről vélemény?

Figyelt kérdés
Nővérek? Orvosok? Fájdalom csillapítás? Baba egésznap velem lehet?
2012. jún. 28. 09:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én Vásárhelyen szültem,most februárban és míg benn feküdtünk a kórházban (2 hét),sok szegedi anyukával találkoztam.Inkább átjöttek;gondolom nem ok nélkül. :(
2012. jún. 28. 10:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Én 2009-ben szültem itt. Mindennel megvoltam elégedve. Az orvosok és nővérek aranyosak voltak. A csecsemős osztályon a nővérek mindig szépen beszéltek velem, ha kérdeztem valamit és a védőnők is sokat segítettek. Az osztályos gyerekorvos kicsit szigorú, de nem vészesen. :)

Nem a legmodernebb az osztály, de tiszta és rendezett. A babát reggel is kihozzák, délelőtt a kötelező vizsgálatok alatt illetve délben, amikor fürdetés van, akkor nincs veled. Éjszakára kérheted, hogy legyen veled, de ők is vigyáznak rá és szólnak, ha ébren van és éhes.

A szülésnél nekünk fogadott orvosunk és szülésznőőnk volt. Velük teljesen meg voltunk elégedve. Az szülészeti osztályosokról nem tudok semmit mondani, mert nem náluk szültem. Az apás szülőszoba nagyon szép és tiszta. Én kaptam epidurált, amikor kértem. Nem volt senkinek semmi baja ezzel. Szülés után még ebédet is hoztak. :)

2012. jún. 28. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:

2007-ben minden tökéletes volt. A szülészet része is, kedves volt a szülésznő, még a takarítónéni is. Egyedül egy csecsemőssel nem voltam megelégedve. A kisfiamat bennt kellett tartani a szülészet részen ahol az inkubátorok vannak. 3 napig nem foghattam meg, valahányszor bementem oda, mindig flegma volt a nő, miért nem tudom kivárni ezt a pár napot.

2009-ben is hasonló volt. Bár a csecsemősöktől kértem, az első éjszakát a nygon hosszú fentlétem után hadd aludjam át, és hadd maradjon kint a baba náluk. Nem engedték.

A wc-ben kiégett az izzó, egész hétvégén nem cserélték ki, és dugulás volt a wc-ben. Nem is mertem bevenni a hashajtót amit adtak.

Én nem kértem fájdalom csillapítást egyiknél sem, de az elsőnél mégis egy szívásra rámnyomta azt a kábító vackot, amitől röhögtem:)))

2012. jún. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!