Szegedi szülészetről mi a véleményetek?
huuuuh, nem valami fényes :(
nekem saját orvosom volt, ez szerencse volt.
az ügyeletes szülésznő kedves volt, ez is szerencse.
a csecsemősök nem foglalkoztak velünk, nem volt idejük, meg egyébként is.....semmit nem mondtak, ha segítséget kértünk, húzták a szájukat. nagyüzem.
3 ágyasban voltam, tipikus kórházi szocreál, ahogy a wc, zuhanyzó is. nagyon lepukkant.(vigyél sok wc-papírt)
a kaja sz.r. mondjuk nem is volt étvágyabm.
ha van még kérdés, pl. a szüléssel kapcs., mondd nyugodtan, itt leszek még egy darabig. :)
kéjgázt kaptam, jó volt. az epidurálist nem szeretik, úgy vettem észre, mondjuk én azt nem is akartam.
a szoptatással kínlódtam, a pelenkázást, fürdetést megcsinálták, nem is tudtunk róla, hogy mikor.
a szobatársaim rendesek voltak.
Köszi szépen a válaszokat. Igazából a vip szobán vacillálok és kíváncsi voltam, hogy mennyire foglalkoznak az emberrel. Attól félek, hogy az egyágyas szobákba nem nagyon jutnak el a nővérek. De ha a 4 ágyasba sem, akkor gyakorlatilag nem ez lesz a döntő. Majd csak kezdek valamit a kis poronttyal, igazán úgyis otthon fogunk összeszokni(-:
az érzéstelenítésben még én is csak a gáz-nál tartok, de ha a doki javasolja, majd meggondolom. Minden jót(-:
ha van rá pénzed, szerintem megéri a vip szoba, mert ott bent lehet az apuka is stb. :)
majd gondold át az eda-t, ha anélkül is bírod, akkor ne kérd, csak ha már minden kötél szakad.
nekem nagyon alacsony a fádalomküszöböm, de bírtam a kéjgázzal :)
ki az orvosod? mikor szülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!