Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegedi szülészetről mi a...

Szegedi szülészetről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a csecsemős nővérekről,dokikról... A 3-4 nap alatti bent tartózkodás alatt figyeltek rátok és a babára eléggé? Aki 4 ágyas szobában volt, milyen tapasztalatai vannak? Aki vip szobában volt ránézett néha azért valaki, érdemes ilyenbe menni(nekem a külön wc, fürdőszoba az, ami tetszik benne)?
2009. nov. 19. 17:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet, hogy nem ide kellett volna kiírni a kérdést, de hátha tud itt is segíteni valaki(-:
2009. nov. 19. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:

huuuuh, nem valami fényes :(

nekem saját orvosom volt, ez szerencse volt.

az ügyeletes szülésznő kedves volt, ez is szerencse.

a csecsemősök nem foglalkoztak velünk, nem volt idejük, meg egyébként is.....semmit nem mondtak, ha segítséget kértünk, húzták a szájukat. nagyüzem.

3 ágyasban voltam, tipikus kórházi szocreál, ahogy a wc, zuhanyzó is. nagyon lepukkant.(vigyél sok wc-papírt)

a kaja sz.r. mondjuk nem is volt étvágyabm.

ha van még kérdés, pl. a szüléssel kapcs., mondd nyugodtan, itt leszek még egy darabig. :)

2009. nov. 19. 17:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Milyen érzéstelenítéssel szültél? Így, hogy nem segítettek a csecsemős nővérek boldogultál a babóval? Milyen szobatársaid voltak?
2009. nov. 19. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:

kéjgázt kaptam, jó volt. az epidurálist nem szeretik, úgy vettem észre, mondjuk én azt nem is akartam.

a szoptatással kínlódtam, a pelenkázást, fürdetést megcsinálták, nem is tudtunk róla, hogy mikor.

a szobatársaim rendesek voltak.

2009. nov. 19. 17:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat. Igazából a vip szobán vacillálok és kíváncsi voltam, hogy mennyire foglalkoznak az emberrel. Attól félek, hogy az egyágyas szobákba nem nagyon jutnak el a nővérek. De ha a 4 ágyasba sem, akkor gyakorlatilag nem ez lesz a döntő. Majd csak kezdek valamit a kis poronttyal, igazán úgyis otthon fogunk összeszokni(-:

az érzéstelenítésben még én is csak a gáz-nál tartok, de ha a doki javasolja, majd meggondolom. Minden jót(-:

2009. nov. 19. 18:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Mármint a doki javasolja az eda-t(-:
2009. nov. 19. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

ha van rá pénzed, szerintem megéri a vip szoba, mert ott bent lehet az apuka is stb. :)

majd gondold át az eda-t, ha anélkül is bírod, akkor ne kérd, csak ha már minden kötél szakad.

nekem nagyon alacsony a fádalomküszöböm, de bírtam a kéjgázzal :)

ki az orvosod? mikor szülsz?

2009. nov. 19. 19:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, ha nem muszáj, akkor nem kérek mást, csak gázt, de még van időm eldönteni. Pál Z. az orvosom, jan 24-re vagyok kiírva. ( Igazából a vip-re nincs pénzem, de Anyukám azt mondta, hogy ő bevállalja azért, hogy be tudjon jönni hozzánk. Nagyon pörög már az uncsin(-:)
2009. nov. 19. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!