Igaz az, hogy ha terhesen táppénzen vagyok, akkor nem mehetek nyaralni? Ha igen, akkor a munkáltató kirúghat vagy ilyesmi?
Atya világ !!! :D
Itt pár ember már besárgult az irigységtől.szegénykék :D
Amugy amig ilyen magas áfát fizetünk meg 34,5% járulékokat állambácsinak,addig had húzzunk már vissza tőlük egy kevés kis pénzt ha már van rá lehetőség.
Aki meg húzni akarja az igát terhesen meg nyaliskodni hogy ő milyen pro mert dolgozik terhesen,hát hajrá!De akkor ne mocskolja azt aki nem ezt teszi!!!!!
(nyugodtan lepontozhattok kis mártírok,fel vagyok rá készülve:P )
32-es, ugyan nem én vagyok aki ezt az intenzíves példát hozta, de ha terhes leszel (vagy az vagy), akkor kérlek kérj egy széket a legközelebbi intenzív osztályon és töltsd ott a terhességedet, de segíts ám a nővéreknek emelgetni meg pelenkázni a betegeket és szívj be minden vegyszert ha ez neked jó, de ne ítélj el másokat azért, mert féltik a babájukat és ezt nem teszik. Komolyan miért kell egymásnak folyton beszólogatni?? Had döntse már el mindenki, hogy hogyan és milyen körülmények között akarja várni a gyerekét, mi az amit ez alatt bevállal.
Mondom ezt úgy, hogy én majdnem végig dolgoztam a terhesség alatt, de nem ítélem el azokat, akik ezt bármiért nem tudták megtenni és kiíratták magukat.
34-es érdekes a főorvos mondta hogy az ESBL fertőzés magzat károsító hatású. Amugy meg de több kollegában is kimutatta az orrváladék az MRSA fertőzést, ezek egészséges emberre nincsenek semilyen hatással de egy kismamára és a magzatra igen. Amugy nem tudom miért magyarazkodom neked. Ha ezeket nem tudod akkor szerintem max takaritonőként dolgozhattál az osztályon.
Visszatérve a témához mire jutottál kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!