Szerintetek lehet, hogy pocaklakóm lesz?
Figyelt kérdés
2 hete hétvégén voltunk együtt védekezés nélkül (megszakítással)a vőlegényemmel. Most 13.-ára (nem)várom a következő mensim, de kb. egy vagy másfél hete furi dolgokat érzek. Görcsöl az alhasam, néha viszket, és a gyomrom is szokott égni. Néha úgy belenyilal a hasam alsó részébe úgy hogy azt hiszem összeesek. Szédülni is szoktam, de ezt betudom az alacsony vérnyomásnak a reggeli öklendezést meg az éhgyomorra ivott kávénak. Esténként lefekvés elött ha lefekszek aludni olyan mintha az összes kaja vissza akarna mászni. Kb. 4 napja mérem a testhőmérsékletem reggelente ami 36,9-37,1. 7végén már nem bírtam és csináltam egy tesztet ami negatív lett. :( Azóta is érzem a görcsöket amik enyhébbek, mint a mensis görcsök de folyamatosak és mintha meg lennének duzzadva a petefészkeim, főleg a jobb oldali produkál furcsa dolgokat. Állandóan szomjas vagyok és lehet,hogy ezáltal rengetegszer pisilek. Bocsi a sok infoért csak ezek azok a dolgok amiket eddig nem vettem észre magamon a piros napok elött. Előre is köszönöm a megtisztelő válaszotokat! :)2010. febr. 9. 13:26
11/14 anonim válasza:
Szió! 14:01-es vagyok. Mi a helyzet? Annyira izgulok, hogy mi van Veled vagy Veletek! Mikor csinálsz tesztet? Vagy csináltál már?Írj légyszi!
12/14 A kérdező kommentje:
szia! nagyon köszönöm hogy izgultál értem. sajnos 14.-én megjött. pedig annyira szerettem volna. :( de mások annyit próbálkoznak és mindent megtennének hogy legyen babájuk nem is gondoltam hogy ilyen könnyen sikerülhet. talán most jobb is így mert munkát keresek és még nem fejeztük be a lakásfelújítást. jobb lesz a picurnak is ha akkor jön ha jobban állunk anyagilag és mindent meg tudunk neki adni. Veled mi a helyzet? kérlek írj és mégegyszer köszönöm a kedvességed és az izgalmat. :)
2010. febr. 15. 22:12
13/14 anonim válasza:
(14:01) Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, bár lehet pont akkor fog összejönni a baba, mikor nem is számítasz rá. (Mint pl nálam is.) Pedig tényleg nagyon szorítottam Érted!:-(( Tudom milyen érzés az amikor a "nem várt" mégiscsak megjön, mert nálam is volt nem egy olyan hónap amikor biztosra vettem, hogy baba lesz. De meg fogod érezni, amikor ott lesz a picike baba. (Teljesen más érzés lesz annál mint amit most érzetél.)
Mi köszönjük nagyon jól vagyunk! :-) Az én pocaklakóm már 14 hetes és kezd elmúlni a hányás, amit nem bánok. :-)
A továbbiakban kívánok gyors és sikeres munkahely találást és sok-sok egészséget, hogy mielőbb Te is arról írhass, hogy meglátogatott a Gólya!
14/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jól vagytok! :) Remélem hamarosan beszámolhatok arról hogy mi is ketten vagyunk egy testben. :D Jó lenne majd akkor is beszélgetni veled és kiváncsi vagyok hogy Ti hogy fejlődtök. Nincs valami lehetőség arra hogy tartsuk a kapcsolatot anélkül hogy kellemetlenség érne emiatt valakit? persze nem szeretnélek zaklatni így ha azt mondod nem szeretnéd megértem. kérlek írj. ha nem találkoznánk itt vagy bárhol jó egészséget kívánok nektek! :) köszi a válaszokat!
2010. febr. 16. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!