Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet, hogy...

Szerintetek lehet, hogy pocaklakóm lesz?

Figyelt kérdés
2 hete hétvégén voltunk együtt védekezés nélkül (megszakítással)a vőlegényemmel. Most 13.-ára (nem)várom a következő mensim, de kb. egy vagy másfél hete furi dolgokat érzek. Görcsöl az alhasam, néha viszket, és a gyomrom is szokott égni. Néha úgy belenyilal a hasam alsó részébe úgy hogy azt hiszem összeesek. Szédülni is szoktam, de ezt betudom az alacsony vérnyomásnak a reggeli öklendezést meg az éhgyomorra ivott kávénak. Esténként lefekvés elött ha lefekszek aludni olyan mintha az összes kaja vissza akarna mászni. Kb. 4 napja mérem a testhőmérsékletem reggelente ami 36,9-37,1. 7végén már nem bírtam és csináltam egy tesztet ami negatív lett. :( Azóta is érzem a görcsöket amik enyhébbek, mint a mensis görcsök de folyamatosak és mintha meg lennének duzzadva a petefészkeim, főleg a jobb oldali produkál furcsa dolgokat. Állandóan szomjas vagyok és lehet,hogy ezáltal rengetegszer pisilek. Bocsi a sok infoért csak ezek azok a dolgok amiket eddig nem vettem észre magamon a piros napok elött. Előre is köszönöm a megtisztelő válaszotokat! :)
2010. febr. 9. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lehet, hogy pocaklakod van... tesztelj majd kb. 16-an megegyszer, ha addig nem jon meg.... sok sikert :-)
2010. febr. 9. 13:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia!Elképzelhető,hogy baba lesz:-))Sok jeled utal rá,nekem is furcsán szúródott nyilalgatott a bal petefészkem,utólag megtudtam hogy azon az oldalt fogant a babám és emiatt volt.A sok pisilés és a rossz gyomor is jelezhet,szurkolok hogy baba legyen!26 hetes kismami
2010. febr. 9. 13:36
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! remélem ezek tényleg nem csak vmi megfázás jelei. :) megfogadom a tanácsotokat és jövő hét elején csinálok tesztet, remélem nem jön közbe semmi csúnya piros dolog. az normális hogy a kávét kívánom? sok tejjel és cukorral iszom light-osan de napi hármat simán. ez a késöbbiekben jelenthet problémát?
2010. febr. 9. 13:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg napi egy csészére csökkenteni a kávét, az nem árt.
2010. febr. 9. 13:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem is lehet, hogy van már pocaklakód.:-) Nálam is hasonlóan voltak a dolgok mint Nálad. Mi jóval a peteérés előtt voltunk együtt megszakításos védekezéssel. Aminek az lett az eredménye, hogy peteérés napján már beágyazódás volt.:-))) Nekem mensi előtt 3nappal már pozitív lett a teszt (de ez ember függő, hogy a szervezet mennyi hcg-t termel.)Nekem is görcsölgetett a hasam, aluszékonyabb lettem és a mellem is fájdogált.

Annyira izgulok Értetek!!! Szorítok és majd írj, hogy van e Babóca!

2010. febr. 9. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:
14:01-es vagyok próbáld napi 2-re lecsökkenteni.
2010. febr. 9. 14:02
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. csökkenteni fogom. azért furcsállom még, mert alulműködik a pajzsmirigyem amire gyógyszert szedek és azt olvastam vmelyik témában, hogy ez nehezebbé teheti a megtermékenyülést? erről vki tud valamit? mindenképp írok ha már tudok biztosat. :D drukkoljatok, hogy ne jöjjön meg.
2010. febr. 9. 14:06
 8/14 A kérdező kommentje:
közben olvastam a pajzsmiriggyel kapcsolatban és szerencsére nem okozhat gondot. kicsit félek hogyha tényleg baba lesz hogy fog rá reagálni a környezetem. most fejeztem be az egyetemet és még nem találtam munkát bár a párom elég türhetően keres, de a szüleim biztos kiakadnak majd. :(
2010. febr. 10. 10:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia! Tegnap én írtam 14:01-kor. Ha Te és a párod örülnétek a babának, akkor a többiekkel ne foglalkozz!! Nem éri meg az idegeskedés, mert ha tényleg ott a Babóca bizony azzal sokat árthatsz neki. De általában egy unokának mindig örülnek.:-) Amúgy az én családomban is vannak felháborodott emberek, mert 24éves vagyok és még párommal nem házasodtunk össze (meg egyenlőre nem is akarunk). De átnézek rajtuk, mert aki nem örül más örömének hááát inkább nem írom le a véleményem.

Nézd pozitívan a dolgokat (lehet anya leszel, a pajzsmirigy sem okoz gondot, stb.)és meglátod minden jól fog alakulni!

Jajj annyira drukkolok Értetek!!! De tényleg írj, amint megvan az eredményt!

2010. febr. 10. 11:10
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi annyira aranyos vagy. én is szeretném hogy tényleg az legyen. ma reggel is 37,1-et mértem és érzem az enyhe nyomást meg picuri görcsöket. tegnap volt egy kis hiszti helyzet a párommal mert a görcsök miatt én nagyon nem kívántam a szexet és ő ebből azt szűrte le hogy őt nem kívánom. arra fogtam hogy meg fog jönni és azért vagyok ilyen, mert amíg nem biztos a babóca nem akarom hiú ábrándokba ringatni se őt se magamat. tegnap este anyuval is volt egy kis vitám mert egyszerűen nem volt gusztusom a paprikás krumplihoz. tiszta hiszti vagyok meg túlreagálok mindent. írok majd hogy miújság :)
2010. febr. 10. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!