Babaszoba berendezését meddig halogatjátok, és mi lesz
benne?
Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok és érdekelne, ki mit szeretne tenni a babaszobába.
Én úgy gondolom, hogy egy szép kiságy, egy pelenkázó, egy relaxfotel nekem a szopikhoz (ami majdnem fekvöig dönthető, hogy ha kell el tudjak ott szunnyadni) és egyéb apróságok kellenek (polcok, növény, díszek, matricák, pihenőszék, éjjeli fény, ami hangulatos.)
Kinek milyen lett? Ha fényképet is tudtok feltenni, az nagyon szuper lenne!
Nekünk sajnos úgy néz ki,nem készül el az új házunk,így egyelőre maradunk a régiben! Ide meg sok mindent nem tudunk majd tenni mert a három kiságy nagy helyet foglal! De az új nagyon klassz lesz:) Jó a te elképzelésed,biztosan jól érzi majd magát a kicsi!
2011. nov. 23. 16:44
2/6 Atroposz válasza:
Mi januárban szeretnénk kifesteni, szép mesefigurák a falra, lesz kiságy ,fürdető kád, mi pelenkázó lapot vettünk amit akár a kiságyra is lehet rögzíteni,kis fiókos szekrény az is lehet ,hogy arra rögzítjük a pelenkázó lapot.Mi szobánkban lesz a baba nem lesz még külön szobája majd ha nagyobb lesz.
2011. nov. 23. 17:48
3/6 anonim válasza:
A miénk már kész! Bár nekem már csak 3 hetem van!:)
Én 23 hetes vagyok, még kb semmi nincs meg, csak a relax fotel a szoptatáshoz, az is csak azért mert már most használom, nagyon kényelmes :) Kiságyat rokonoktól kapjuk használtan, a többin meg még egyelőre gondolkodunk. Régebben azt hittem, ilyenkorra már meglesz minden, ehhez képest nagyon ráérősek vagyunk.
2011. nov. 23. 20:43
5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Aki tett fel képeket, nagyon szép!
Én sajna útálom a barna színt, így színben messze áll tőlem.
Úgy képzelem el, hogy a szoba napsárga, a bútorok cseresznyeszínűek, a függöny fehér alapon Disney mintás (csacsis), a falon Micimackós, vagy más babás kedves minta, leszedhető matrica lesz, a relax fotel pedig vagy fekete vagy natúr színű lesz majd. Szőnyget meglátom milyen illik majd oda. :)
Várok még képeket!! :)
2011. nov. 24. 09:06
6/6 anonim válasza:
Mi a hétvégén ugrunk neki a dolgoknak. A szín mályvarózsa, a falközépen rózsaszín bordűrrel ezzel harmonizáló szőnyeg, rózsaszín függöny. - igen a baby kicsilány :D - Ami a szobában lesz: kiságy, pelenkázó, szekrény a babó ruháinak, tv, nekem egy ágy, polc, jah és még be kell szereznem egy - két művirágot is. - az élők gondozásában nem vagyok jártas :P -. 32+5 hkm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!