Ti mit tennétek? Megtartanátok vagy sem?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy hat hetes terhes vagyok. 23 eves vagyok, a Párom 30 éves. Nekem mar van egy 3 eves lanyom. Nem tervezett baba volt, két ev múlva szerettunk volna sajátot, de besikerult. Viszont mostanaban nem vagyunk a helyzet magaslatán a párommal, rengeteget veszekszünk, bar a szeretet megvan köztünk, de a problema az, hogy o a mai napig sokat jar el otthonrol szórakozni, amit én próbálok merseklni, de nem toltok neki semmit csak javaslom h tölthetnek egyutt tobb idot is. O olyan tipus aki ha kényszerítve érzi magát valamire, csak menekül... Amikor kiderult h terhes vagyok teljesen sokkot kapott két napig alig beszéltünk. Utana atbeszeltuk, azt mondta szerinte az lenne az ésszerű megoldás ha nem tartanánk meg mivel sokat civakodunk es néha mar keves az hogy szeretjük egymast. En viszont ragaszkodtam/ragaszkodom a babahoz, nem vagyok abortuszparti. Igy azt mondtam neki, hogyha kell egyedul is felnevelem. Ezert hat azt mondta ha ragaszkodom hozza felneveljuk, szeretni fogja. Volt, hogy mar a hasamat is puszilgatta, meg akar jonni velem orvoshoz, érdeklődik, vigyáz ram. De fél, ahogyan én is, hogy mivan ha tönkremegy a kapcsolatunk. Igy tegnap leültem es azt mondtam neki h nem akarom, hogy egyedul én döntsék ebben hanem ha meg akarjuk tartani az legyen kozos döntés. Azota ujra agyal ezen a témán, mert szeretne is ezt a babat de tudjuk mindketten, hogy nem most lenne itt az ideje. De az abortusznak is rengeteg hátulütője van. Magam alatt vagyok nagyon, nem akarom nyaggatni sem, befolyásolni sem. Fogalmam sincs hogyan dolgoznam fel ha el kellene vetetnem. Remelem tudtok segiteni! Koszonom!2015. jan. 19. 13:31
11/13 piroska és a farkas válasza:
Nézd, ha 30 évesen ezek a dolgok neki ennyire fontosak, akkor 32 évesen , amikorra elvileg a babát terveztétek, szerintem még mindig fontosak lesznek. nem baj, h az élet néha hoz egy ilyen komoly, és kikerülhetetlen kényszerítő tényezőt, mert talán most derül ki, hogy mire képes értetek. Hogy mi számára a magátol értetődő lemondás, és törődés, és mi a " szabadság elvesztése" . Én a helyedben megtartanám.
13/13 A kérdező kommentje:
Tegnap ujra felhozodott ez a téma igaz én egy kicsit erőszakos voltam, mivel szeretnek mar megnyugodni... Igy egy kicsit osszekaptunk ezen es O arra jutott, hogy emiatt a sok veszekedés miatt nem szeretne megtartani a babát... Es hogy igy lesz a legjobb. De ossze-vissza beszel, én ra sem ismerek igazság szerint. Kérdeztem, hogy ha esetleg megnezne az ultrahangot nem lenne másabb a meglátása? Azt mondta nem tudja, meg, hogy varjuk meg a szerdát mire orvoshoz megyek, hogy mit mondanak... Azt mondta szeret de a sok veszekedés miatt egyutt lennunk sincs sok értelme. :( nem tudom, hogy ez nala most pánik vagy komolyan igy gondolja e ? Most nem hozom fel Neki ezt a temat szerdáig, bízom benne, hogy jobb belátásra tér!
2015. jan. 20. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!