Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Lukács György főorvosra...

Dr. Lukács György főorvosra rábízhatom magam az SZTK keretein belül is?

Figyelt kérdés
Néha úgy tűnik, kicsit félvállról vesz, néha pedig nagyon rendes. Nehezen igazodok el rajta.
2008. aug. 20. 16:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Zuglói orvos és az Uzsokiban dolgozik. Senki sem ismeri? :(
2008. aug. 21. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, én is az Uzsokiba járok és feküdtem is bent néhány napot a terhességem elején. Hát tény, hogy nem a kedvességéről híres, velem is elég nyers volt mindig a vizitkor, a kérdéseimre is csak úgy foghegyről válaszolt és sose mondott semmi pozitívat. Aztán mégis itt vagyunk 20 hetesen, makk egészségesen (szerencsére, gyorsan le is kopogom). Szerintem én az alatt a pár nap alatt az Uzsoki összes nőgyógyászával beszéltem és mindenki nagyon kedves és szimpatikus volt, kivéve őt. Persze ettől még lehet nagyon jó doki! Sőt biztos az is, csak hát nem mindegy, hogy hogy szólnak az emberhez...
2008. aug. 21. 18:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem olyan gondom is van vele, hogy mindig nekem kell kitalálni, hogy most milyen vizsgálat következik, és mit nézzen meg nekem. Hogy magától még annyit sem tesz meg, hogy jelezze, mikor menjek legközelebb. Ma is pld. a védőnő szólt, hogy menjek, csináltassak tarkóredő vizsgálatot, mert már nagyon aktuális. Hát nem szólt az orvos? -kérdezte. Hát nem. :(
2008. aug. 25. 09:55
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én június 9-én szültem nála, szerintem szuper doki.

Nem kell mondanom, hogy 4700 grammos babát 38 cm-es fejjel természetes úton szültem meg. Úgy hogy a baba nem volt behelyezkedve a szülőcsatornába. Nagyon profi módon vezette le a szülést, pedig nem volt egyszerű. Nagyon körültekintően bánt velem a szülés után minden nap bejött a kórterembe és érdeklődött hogy létem felöl. A terhesgondozás alatt is nagyon körültekintő volt és szuper ultrahangos. Második gyermekemet szültem de sajnálom, hogy az elsőnél más volt az orvosom.

Nyugodtan bízhatsz benne, nagyon tapasztalt és jó orvos és nem igaz, hogy nem kedves.

2008. okt. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!