Egy éves kisfiamat rábízhatom egy estére a nagyira?
Nem túl gyakran fordult még elő, hogy más vigyázott rá, akkor viszont jól ment, jól viselkedett. Csak hát a legutolsó alkalomnak is már vagy két-három hónapja, azóta pedig sokat változott a kicsi, egyre jobban észnél van. Szeretnék elmenni a férjemmel egy focimeccsre (Pestre vidékről), ami annyit jelentene, hogy elindulunk kb. ötkor, és éjszaka érünk haza. Anyám és a húgom el tudnának jönni hozzánk arra az estére - ketten biztos megbirkóznának vele.
De hogy viselné a gyerek?
Szerintetek?
Így van, menjetek csak szórakozni!Te is emberből vagy, szükséged van a kikapcsolódásra!Egy 1 éves gyerek már nem olyan nagyon pici..én ennyi idősen már simán rábíznám a nagyijára.Tényleg az a lényeg, hogy a napirendeteket tartsák be, és nem lesz semmi gond.Az én 5 hónapos lányom nagyon jól megvolt az unokatesómmal, pedig kb. egyszer ha látta.Igaz, csak vásárolni mentem.Addig nem volt gond, amíg meg nem látott.Akkor rám nézett, mintha azt kérdezné:Te hol voltál? És elkezdett üvölteni:))
Egy évesen már jól ismeri a nagyit és tesódat, semmi gond nem lesz! Ha valami van, úgyis felhívnak mobilon.
Köszönöm a biztatást! :)
Ami aggaszt a dologban az az, hogy több, mint 100km-re leszünk, szóval ha gond van, nem tudunk csak úgy hazajönni. Na meg ha már egyszer megvettük a jegyeket...
De még az jutott eszembe, hogy ma estére áthívom a húgomat (anya sajnos messze lakik), mi meg elmegyünk valahová a közelbe egy-két órára, hogy meglássuk, mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!