A 4 hónapos kisfiamat rábízhatom egy éjszakára anyukámra?
Meghívtak minket egy buliba, ahová szeretnénk elmenni a férjemmel. Nekem nagyon hiányzik, hogy végre kicsit kimozduljak otthonról, a terhesség alatt elég rosszul voltam, így szinte a terhesség kezdete óta nem voltam sehol.
Lefektetnénk a kicsit és utána mennénk el, végig szokta aludni az éjszakát, de ha mégis felébredne lefejt tejcsit tudna adni neki a nagyi.
Nagyon önző vagyok, ha elmegyünk?
Szerintem egész nyugodtan menj el! Főleg ha átalussza az éjszakát, miért ne.
Szerintem az esti szopcsinál szépen meséld el neki, hogy ma éjjel a nagyi alszik ott, hogy "tudjon róla", hogy anya nincs otthon. Gondolom, ha netán mégis felébrende és anyukád esetleg nem tudja visszaltatni, felhív téged és hazamész a buliból.
Igenis kell a kimozdulás, a "felnőtt" program a baba mellett is.
Jó bulizást kíván egy 5 hónapos baba anyukája!
(Én amúgy 2 hónapos korában mentem el először egy leánybúcsúra az esti lefekvés után, de 2 körül már tök fáradt voltam és hazamentem. De még így is olyan jól esett kimozdulni. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!