Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 4 hónapos kisfiamat rábízhat...

A 4 hónapos kisfiamat rábízhatom egy éjszakára anyukámra?

Figyelt kérdés

Meghívtak minket egy buliba, ahová szeretnénk elmenni a férjemmel. Nekem nagyon hiányzik, hogy végre kicsit kimozduljak otthonról, a terhesség alatt elég rosszul voltam, így szinte a terhesség kezdete óta nem voltam sehol.

Lefektetnénk a kicsit és utána mennénk el, végig szokta aludni az éjszakát, de ha mégis felébredne lefejt tejcsit tudna adni neki a nagyi.

Nagyon önző vagyok, ha elmegyünk?

2008. okt. 18. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy önző, menjetek!Kapcsolódjatok ki!
2008. okt. 18. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egész nyugodtan menj el! Főleg ha átalussza az éjszakát, miért ne.

Szerintem az esti szopcsinál szépen meséld el neki, hogy ma éjjel a nagyi alszik ott, hogy "tudjon róla", hogy anya nincs otthon. Gondolom, ha netán mégis felébrende és anyukád esetleg nem tudja visszaltatni, felhív téged és hazamész a buliból.

Igenis kell a kimozdulás, a "felnőtt" program a baba mellett is.

Jó bulizást kíván egy 5 hónapos baba anyukája!

(Én amúgy 2 hónapos korában mentem el először egy leánybúcsúra az esti lefekvés után, de 2 körül már tök fáradt voltam és hazamentem. De még így is olyan jól esett kimozdulni. :) )

2008. okt. 18. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen menj el szórakozni.Kell a kikapcsolódás mindenkinek.Attól még nem lesz semmi baja a babádnak,ha egy estét nem töltesz otthon.Anyukád felnevelt téged is,szóval vigyázott már kisbabára,ha fel is ébered a kicsi,tudni fogja mit kell vele "kezdeni" hogy visszaaludjon.Jó szórakozást.Érezd magad jól.
2008. okt. 18. 15:01
 4/5 anonim ***** válasza:
At én fiam 3 hónaposan aludt a maminál előzör.Semmi gond nem volt!Ugyanúgy ébredt és aludt vissza,mint itthon.Most 4 hósan ismét ott alszik majd egy éjjel.Szerintem jó,ha máshol is elalszik.Nekünk meg jólesett egy szabad éjszaka.Bár izgultunk közben,hogy ha felébred máshol és nem én etetem,akkor mi lesz,de semmi gond nem volt szerencsére.
2008. okt. 19. 08:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2008. okt. 19. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!