Rábizhatom a hajam egy mesterfodrászra? (részletek lenn)
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, eddig mindig sima rövid hajam volt. Már nem vágattam több mint 1 hónapja, eléggé megnőtt, arra gondoltam egy mesterfodrásznál csináltatok valami "menő" frizurát. Igazábol fogalmam sincs milyen legyen. Rábizhatom egy mesterfodrászra? Az áron kivül még attol félek, hogy ha csinál is egy jó hajat, azt 1 éjszaka alatt elfekszem és volt-nincs..2011. júl. 14. 20:42
1/5 anonim válasza:
próba -cseresznye:D én rábíztama hajam a fodrászra,és elég jól megcisnálta 15/l
2/5 anonim válasza:
szerintem azért nem árt, ha valami elképzelésed lesz, mielőtt beülsz a székre, mert a Hajas szalonjában egy osztálytársamnak olyan undorító, és számára előnytelen frizurát csináltak hogy 1,) rossz volt ránézni, 2,) soha többé nem állt meg úgy, mint miután távozott onnan.
sok sikert! (:
4/5 anonim válasza:
a tarifára először kérdezz ám rá :D
figyeld hogy hogy csinálja a fodrász és megtudod te is így csinálni :D
amit nem fogsz max tükörbe látni az csak a mosás :D
5/5 anonim válasza:
Csak mesterfodrászra bízom a hajam!
Szöke vagyok és azt nehéz szépen megcsinálni. Van egy, akihez visszajárok, ö szépen dolgozik és nem túl drágán.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!