Túlsúlyos kismamák! Mikor látszòdott a pocakotokon, hogy kisbabát vártok. Magasság/ súly/ terhességi hét?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 16:52
11/14 anonim válasza:
96 kg-mal kezdtem (pici vagyok, csak 165 cm), kg-ban nem nagyon híztam, és kb a 22. héttől volt egyértelmű a munkatársaknak, hogy terhespocak, de csak a héten (26.) kezdték el átadni a helyüket az emberek a metrón, úgyhogy én ezt tekintem biztos jelnek.
12/14 anonim válasza:
160 cm-rel és 79 kg-mal kezdtem a terhességet, most 83 vagyok 17 hetes ikrekkel. Kb 12. héttől egyértelműen látszott, hogy kismama vagyok.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon ùgy tűnik, hogy akkor ez egyènenkènt változò! Szèp napot mindenkinek!
2015. jan. 19. 17:56
14/14 anonim válasza:
nekem még a legvégén sem látszott, végig hason aludtam, annyira nem volt pocakom. családtagjaim is mondták, hogy ha nem közlöm, hogy jön a baba, akkor csak elcsodálkoztak volna, hogy honnan van a gyerek :) :D
100on felül kezdtem, majdnem 30 kilót szedtem fel, de érdekes módon az sem látszott, csak a lábam volt rohadt vizes, 20 kiló ment le a szülés utáni két hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!