Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11-12 hetes kismamák éreztek...

11-12 hetes kismamák éreztek valamit?

Figyelt kérdés
Van valami furcsaság amit eddig nem volt,nyíllalás,húzodás,bármi amit észrevettetek.

2015. jan. 16. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Remelem erthetoen fogalmazom meg ... 3-4 napja a csipocsont vonalaban, illetve alatta erzek allando tompa fajdalmat. Leginkabb ahhoz hasonlitanam, mint amikor sokaig nem jutsz el a mosdoba, es mar annyira kell pisilni, hogy az mar faj. (Felfazva nem vagyok, nem csip ne viszket ...)

A szurkalast, huzodast a 9. hettol erzem.

11+5 hetes vagyok :)

2015. jan. 16. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, off: Kedves Első! Utolsó nemvárt előtti napokban nem éreztél hasonló tompa fájdalmat? Én is így tudnám leírni, amit érzek. Sose tapasztaltam még ilyet. Nem merem elbízni magam, de annyira jó lenne, ha ez korai tünet lenne. :)
2015. jan. 16. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szinten ilyesmi tünetem volt. Menstruaciokor mindig erösen görcsöltem, de akkor csak enyhe fajdalom jelentkezett, es neha-neha bele nyilalt az alhasamba. Ne add fel a remenyt, szoritok ;)
2015. jan. 16. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:

12+1

Feszul a mehem rettentoen. Akkora a hasam most mint elso terhessegnel a 18.heten. Talan ereztem mar mozgast is de meg nem vagyok benne biztos. Csak pillango repdesest ereztem a mehemben, de lehet nem Ot ereztem.

3.baba (4.terhesseg)

2015. jan. 17. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!