Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szolnok környéki Kismamák...

Szolnok környéki Kismamák vannak akik nyár/nyár végén szülnek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 14:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én szeptemberben fogok. :)
2015. jan. 15. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! Szolnoki vagyok, és június közepe kb.
2015. jan. 15. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! Még csak pár napja lett pozi a teszt. :) ha minden jól megy a kalkulátor szerint szeptember az én hónapom! 😃
2015. jan. 15. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok,lemaradt, hogy szolnoki :)
2015. jan. 15. 18:52
 5/12 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, nálam is lemaradt,hogy szolnoki.
2015. jan. 16. 06:42
 6/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Én Augusztus elejére vagyok kiírva és Dr Dinya Tibor az Orvosom!Második gyerkőc,Kisfiam 4 lesz Márciusban :-) Nektek?

2015. jan. 16. 08:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! 1-es vagyok. Nekünk az első baba lesz, úgyhogy még nem választottam orvost,mert nem ismerem őket. Úgy tervezem,hogy még 2-3 alkalommal az SZTK-ba megyek és amelyik orvos szimpatikusabb lesz azt megkérem. Egyik barátnőm novemberben szült, ő neki Mosonyi Attila volt a fogadott orvosa. Nagyon nem volt vele megelégedve azt tanácsolta kerüljem messziről. Ti kit javasolnátok?
2015. jan. 16. 08:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Én Dr Dinya Tibort ajánlanám Kisfiamat is nála szültem és most is nála fogok,megbízható,alapos !

Persze aki Neked szimpatikus mivel nem vagyunk egyformák,nem mindenkinek jön be ami a másiknak.Ahogy Te érzed,és akiben megbízol.Minden Orvosról van jo és rossz vélemény!

2015. jan. 16. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Én dr Úri Szabó Károlyhoz járok, ő az osztályvezető főorvos.

A kh-ba hív be rendelésekre, nincs nála tarifa, amennyit gondolok. :)

Eddig megt vagyok vele elégedve, nagyon udvarias, alapos, és mindig elérhető telefonon.

2015. jan. 17. 15:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 1-es, 5-ös, 7-es vagyok. Kivel mi újság? Én túl vagyok a nőgyógyászon, ultrahangon, vérvételen.Ma vagyok 8hetes és 5napos. Az uh egy életre szóló élmény volt. Láttam a 17mm-es baba kezecskéjét, lábacskáját és hallottam a szívét dobogni,amin el is érzékenyültem. Legközelebb majd március 11.-én kell mennem,amikor 12.hetes leszek. Egyenlőre gyötör a hányás, hányinger,de az orvos ajánlotta a dr. Czeizel terhességi vitamint,ami picit visszafogta a rosszulléteket. Remélem mindenki jól van?! :)
2015. febr. 11. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!