Kismamák, Ti hol vesztek kismamaruhát? Próbálkoztatok a meglévő nadrágok átszabásával?
Nekem is most kezd aktuális lenni a kérdés, keresgéltem a neten, hát, én is kiakadtam a kínálaton... Én farmert szeretek hordani, de olyat, ami feszes, csőszárú, és normálisan áll az emberen, nem lóg mindenhol. Nekem is az volt az érzésem, hogy ez mintha a kismamáknak luxus lenne, vagy nem tudom, borzalmas buggyos, lógós, kinyújtott, tartás nélküli nadrágokat láttam mindenhol, amik mindenhol elállnak, nagyrészt trapéz szárral. Ahogy néztem, kb. csak a H&M-nél láttam olyat, mint egy normális farmer, csak ugye pocakrésszel. Ezekért meg sajna elkérnek 8-10 ezer forintot, de nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz más választásom, kénytelen leszek ennyiért nadrágot venni, ha nem akarok úgy kinézni, mint valami lepukkant tehén.
A meglévő gatyáimat én egyébként nem szabnám át, az a tervem, hogy azok szülés után pár hónappal újra jók lesznek rám :D
Ha szereted az egyenes szárú vagy a denim leggings-eket (bocsi, ennek nem tudom mi hivatalosan a magyar neve), akkor mindenképp a H&M-ben nézelődj. Én ott vettem nagyon csini nadrágokat, csak a hasrészük más, kismamákra szabott, amúgy a nadrágok fazonja pont olyan, mint amilyeneket előtte is hordtam.
És árban sincsenek elszállva, annyiba kerülnek, mint a normál farmerok, nadrágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!