Hogy lehet ezt feldolgozni, egy spontán vetélést? Orvos fél évet javasolt hogy addig ne.
2014. jún. 27. 14:42
1/9 anonim válasza:
nekem az egyik doki 3 -om a másik 6 - hót mondott!
Nekem 7 spontán vetélésem volt abból 2 missed ab.
nem szabad ezen rágódni mert csak bele őrülsz!Gondolj arra majd a következő sikerül!
Nekem 8. sikerült és egy egészséges terhességem volt és a babának sincs semmi baja most múlt 3 hónapos!
Sok sikert és kitartást!
Ha szeretnél beszélgetni szívesen állok rendelkezésedre!
2014. jún. 27. 14:50
2/9 anonim válasza:
Én anno 3. hónapban terhes lettem.Csak azt a 6 hetet vártuk meg jóformán(mint a gyermekágynál).Nem lehet feldolgozni,nekem azóta már 5 éves múlt a fiam,de mindig eszembe jut,hogy most lett volna x idős,stb.
2014. jún. 27. 14:53
3/9 anonim válasza:
Kettő missedem volt, mindkettőnél három hónapot kellett várnunk.
2014. jún. 27. 15:21
4/9 anonim válasza:
3 hónap elteltével próbálkoztunk. Ennyi idő kellett fiziklaiag is, lelkileg is. Most várjuk a babánkat, eddig vele szerencsére minden rendben. Amikor kérdezik, hogy első gyerek, akkor mindig mondom, hogy igen, első, aki reméljük már meg is érkezik, de már van egy nagylaunk odafönt. nem lehet elfelejteni, de meg kell tanulni elengedni.
2014. jún. 27. 16:06
5/9 anonim válasza:
Szia! Mi is 3 hónapot vártunk, és utána megint rögtön teherbeestem. Most leszek 10 hetes, szerencsére ezzel a babuval minden rendben! :)
Van olyan is, aki csak egyet vár és úgy is összejön azonnal a második. Állítólag van olyan, hogy a szervezet még "emlékszik" erre a terhes állapotra és így könnyebben teherbe esik a nő ismét. Ezt egy dokitól hallottam, ő így mondta, de biztos van tudományos magyaráztat...hormonok...stb.
2014. jún. 27. 16:17
6/9 anonim válasza:
December 2.an volt missed ab :( aprilis ota probalkozunk még eddig sikertelenul :/ most lesz ovum vasarnap. Remelem sikeres honap lesz. De picit mar lemondtam rola,mert mindenki azzal nyaggat hogy azert nem jon.mert ennyire akarom. Jon jon nem nem. Nem vagyunk elkesve! :)
2014. jún. 27. 17:18
7/9 anonim válasza:
Hát mi is rögtön belevágtunk, amint lehetett, mert én is hallottam, hogy könnyebben összejön. Hát nálunk nem. Minden rendben volt velünk, a baba mégis egy egész évet váratott magára. Egy évig próbálkoztunk sikertelenül mire újra sikerült teherbe esni. az első a 2. hónapban összejött.
2014. jún. 27. 18:30
8/9 A kérdező kommentje:
És a mellfájás mikor fog megszünni? Mensesem következő hónapba akkor fog megjönni amikor terhesség előtt mindig ?
2014. jún. 27. 19:47
9/9 anonim válasza:
A menzesz 6-8 héttel a műtét után várható. de van, akinek már 4 hét után megjön. én úgy jártam, hogy 3 hónapig nem jött meg, gyógyszerrel kellett meghozni, utána még 3-4 hónap kellett, hogy rendeződjön a ciklusom. szóval ilyen is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!