Missed ab után mikor próbálkoztatok legközelebb és mikor jött össze a baba? Újra volt probléma, vagy másodszor minden oké volt?
Műtét után 3 héttel fogant a drágám, most itt alszik a szomszéd szobában, 6 hetes.:)
Szedtem az elején Utrogestant és Semicillint is kaptam egy feltételezett méhgyulladásra, de a lényeg, hogy teljesen egészséges.:)
Kedves Kérdező!
A tapasztalatok azt mutatják, hogy missed ab után könnyebben teherbe esnek a nők, ezért szerintem 1 ciklusnál többet nem érdemes várni, látod van aki annyit sem várt, és milyen jól tette :) Gratulálok neki!!
Az, hogy újra lesz-e probléma, attól függ mi volt a gond először. Ha nem fejlődött a magzat, vagy progihiány okozta, akkor ez nem valószínű, hogy megismétlődik, illetve a progihiányt könnyen kezelik. Ha komolyabb probléma van, akkor sajnos megismétlődhet, és akkor ki kell vizsgálni a dolgot.
A legfontosabb viszont, bármilyen nehéz is, nyugodj meg. Jönni fog a baba, de ahhoz az kell hogy nyugodt körülmények közé érkezhessen, ne legyél tele félelemmel. Ha erre még nem vagy lelkileg készen, akkor várjatok egy kicsit.
Minden jót kívánok!
Annyit tennék hozzá,hogy ha most szeretnél próbálkozni újra,kis idő elteltével a műtét után,azért nézesd meg először a hormonjaidat,a pajzsmirigy hormonokat is mindenképpen és beszéld meg az orvosoddal,hogy írjon fel egy kis progeszteron pótlást,így biztosabb az,hogy a következő megmarad!
2. voltam
Köszönöm a válaszokat. Pajzsmirigy gond 100%, hogy nincs, már vizsgálták, és amúgy is teljesen egészséges vagyok, minden leletem tökéletes.
Pogeszteront a doki nem ír fel (elmagyarázta miért, elhiszem, hogy igaza van), de lehet, hogy dokit váltok.
Egyelőre eléggé el vagyok keseredve, pár hónapig biztosan nem próbálkozom. Borzalmas volt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!