2013 nyár végén, ill. ősszel szülő győri kismamák! Hogy vagytok? Magándokihoz jártok, vagy a körzetihez? Ti eddig hány kilót híztatok? Kisfiút vagy kislányt vártok? Vásároltatok már valamit a babának? Tornáztok valamit?
én nyár végére, augusztusra vagyok kiírva, eddig 3.5 kg-ot híztam, magándokim van, kisfiam lesz :)
Már vettünk : kisrucikat,textilpelusokat, babahordozót....meg van az ágya(tesóktól örökli)..
Szeptemberben szülök, magándokim van :) Teljesen jól vagyok, kicsit néha fáradékony de ennyi. Én eddig fogytam 5 kilót az étvágytalanság miatt. Kisfiam lesz, első baba.
Nem tornázok, sose voltam (sajnos) az a sportoló-féle.
Van már kiságy, bele cuccok. Pihenőszék, játszószőnyeg, ruhák tömkelege (mamának köszönhetően), most fogunk kifesteni a szobájába.
én is az első babát várom! kisfiút szeretnék, de még nem tudjuk, mi lesz...
4D ultrahangon voltatok már, vagy tervezitek? hova érdemes menni?
21 hetes vagyok, szeptemberben fogok szülni. Épp az előbb jelentkeztem be 4D-re, mi a kórházba megyünk 1 hónap múlva.
Magándokim van, és úgy néz ki most kislányunk lesz. :-) Múlt héten kezdtem el vásárolgatni csajos ruhácskákat, a többit meg örökli a tesótól. 3 kilót híztam eddig, a fiamnál is így volt, a végére meg lett 16. Nem tornázok, mozgok eleget a munkahelyemen.
Szia! A 3-at váró vagyok. 56-osból érdemes vásárolni párat, de nem túl sokat, mert hamar kinövi :) 6-8 body-t, 4-5 rugdalózót. Nekem az egyik gyermek előbb jött kicsivel, ezért amig mi a kórházban voltunk, bevásároltak neki 50-es ruhából.
4D: a Kyncs a legdrágább, de a legjobb is Győrben! az országban egyedülállóan jó a gépük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!