2013 nyár végén, ill. ősszel szülő győri kismamák! Hogy vagytok? Magándokihoz jártok, vagy a körzetihez? Ti eddig hány kilót híztatok? Kisfiút vagy kislányt vártok? Vásároltatok már valamit a babának? Tornáztok valamit?
Figyelt kérdés
19 hetes km2013. máj. 15. 09:03
11/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mekkora ruhát?
Nos a Fiam 3.880-al született és 52cm-rel. Nagy volt rá az 56-os ruha, de az 50-es méretűt felvette volna a teste :) Egyébként az 56-os ruhákat kb. 3 hétig hordta :)
Azért a súlybecslés alapján lehet tippelni h kb. mekkora lesz!
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondolom, hogy nagyon gyorsan kinövi majd... :)
Még egy kérdés: szülésfelkészítő tanfolyamról mit tudtok? Én a védőnőnél kitöltöttem már egy jelentkezési lapot (3 hete), de azóta még nem kaptam semmi értesítést. Ez így normális? Vagy hol lehetne érdeklődni?
2013. máj. 24. 13:40
13/13 anonim válasza:
sziasztok én juli 20 ra vagyok ki irva .a körzeti dokihozjárok nincs maszekorvosom.ez lesz a 3. babánk. 3 évvel ezelött magánnál szültem és semmivel nem éreztem magam nagyobb biztonságban se nem több törödésben nem részesültem...csak sok sok sok pénzt kiszortam az ablakon amit most inkább a babarucikra a gyerekeimre és magamra költöm:) persze az én rossz tapasztalatom..ne rettenitsen el senkit ez az én esetem volt :( győri kismamik szivesen beszélgetnék tapasztalatokat cserélnék veletek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!