Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8-9 hetes kismamák, hogy...

8-9 hetes kismamák, hogy vagytok? Hányinger, mellfeszülés van-e? Pocakotokon látszik már valami?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 13:14
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és még annyit,hogy szívhangja volt nektek az első ultrahangon?vagy mikortól volt?
2012. aug. 29. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem nem sokáig volt hányingerem 2 hétig kb és elmúlt de azt mondják hogy van akinek csak félidőnél múlik el ez minden kismamánál változó mellfeszülés volt sokáig még most is van néha a pocakom nekem már látszott de ez is alkati kérdés de általában 4. hónaptól szokott látszani nekem már az első hónapba látszott a kis puklim úgy néztem ki mint aki jól lakott :) a szívhangot nekem minden UH-n nézik bár nekem fogadott dokim van /36 hkm
2012. aug. 29. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma vagyok 8+4 hetes és eddig talán kétszer volt émelygésem. Néha jobban rámjön az ehetnék de ez lehet, hogy a cigi lerakás miatt van. A melleim fájnak még most is, lassan elmúlhatna! :) Nekem esküszöm látszik valami a hasamon, mondjuk amúgy is van egy kis pocakom, de most nagyobb lett és nem tudom behúzni sem. Külsősnek biztos úgy tünik, hogy csak meghíztam.

5+5hetesen voltam orvosnál, akkor még nem nézett szívhangot és legközelebbre csak jövő hét hétfőre kaptam időpontot mert szabin volt a doki. Csak remélni tudom, hogy minden rendben van.

És te hogy vagy? Első baba?

2012. aug. 29. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!Én pont ma léptem be a 8ik hétbe, de eddig csak egyszer hánytam, émelygés többször is volt, de amint ettem valamit el is múlt :) Mellfeszülés a kb 6ik hétig volt folyamatosan, mostmár annyira nem fáj csak néha néha, viszont a fejem szinte minden másnap az elmúlt 1 hétben!

Dokinál először 5+6naposan voltunk, akkor láttuk a petezsákot és benne a szikhólyagot, aztán legközelebb 7+2naposan mentünk akkor láttuk a babót és hallottuk is a szívverését, most pedig holnap megyünk dokihoz, reméljük minden rendben lesz, nagyon izgulunk :)Az én anyukám szerint már látszik a hasamon, én sem tudom behúzni, de ez lehet a puffadás is, állítólag ilyen korán még nem látszik! :) 8+1hetes km :)

2012. aug. 29. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 8+3napos holnap megyek védőnőhöz. Dokinál 7+3napossan voltam akkor már jól látszott a szívverése. Szerencsére olyan helyzetben vagyok hogy nincs más tünetem csak a mellfeszülés. Nekem még nem látszik a hasamon igaz "most is úgy nézek ki mintha kb 4-5hónapos lennék mert akkora a pocim" úgyhogy szerintem nálam majd kb 5-6hónapossan fog majd látszani.
2012. aug. 29. 18:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 9hét + 1. Kb a 6. héten összeszedtem valami vírust, magas lázam volt, azóta nem vagyok túl jól. Sokkal fáradtabb vagyok, sokszor van hányingerem - szerencsére eddig még nem hánytam, rossz a számíze, hirtelen rám tör az éhség és ilyenkor ha nem eszek rögtön hányingerem lesz.. Előző babával semmi tünet, úgyhogy most nehezen viselem ezt a dolgot. 7 hetesen voltam orvosnál, és akkor már volt szívhang. Legközelebb majd csak szeptember végén megyek :( addig meg a meglévő tüneteim megnyugtatnak hogy minden rendben van odabent. Ja és pont ma volt először hogy a kocsiban ülve ki kellett kapcsolnom a felső gombot mert már nyomott, úgyhogy hazaérve előkaptam a terhes gatyóimat. És te kedves Kérdező??
2012. aug. 29. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
szia! én holnap töltöm a 10. hetet, szóval ma még 9 hetes vagyok! :) az első UH-n 6 hetes és 4 naposak voltunk, még nem volt szívhang (bár mondjuk igen ósdi gépe van a dokinak!) 7 hetesen és 5 naposan ambulanciára kellett szaldni, akkor már vert a kicsi szíve! :) 9 hetes voltunk legközelebb és majd csak mához 2 hétre kell menni újra! nagyon remélem, hogy minden rendben lesz! sajnos pecsételtem többször is, szóval nagyon izgulok! émelygés van, de anynira nem bánom, csak ha egész nap tart, mert legalább érzem hogy várandós vagyok :)
2012. aug. 29. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
jah, a cicim furcsa mód nem feszül és sajna a pocim sem látszik, elég dagi vagyok, el is kenődöm mindig, ha eszembej ut, hogy mi van ha nem lesz szép terhes pocim... :s és te? hogy vagy ezekkel?
2012. aug. 29. 20:43
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) Hát én jól vagyok,furcsálom is kicsit az egészet,mert a hetedik hét táján volt egyszer émelygésem,hányingerem a készülödő tojásrántottától,aztán másnap meg reggel mikor felkeltem megint émelygés és akkor hánytam is.Azóta talán egyszer vagy kétszer enyhe émelygés...a mellem feszűlt meg nyomásra sokkal érzékenyebb volt de mostmár mintha az is megszűnt volna csak ha erősen megnyomom akkor fáj...remélem semmi gáz nem lesz..a hasamon picit látszik már valami,de azt mondják az még a puffadás.Aggódom mert olvastam,hogy nem mindenki vérzik vagy van rosszúl ha elvetél..vagy felszívódik a magzat...és hát na..ez az első babám még sosem volt abortuszom se...ja és ami nagyon aggaszt még akkor amikor voltam ultrahangon nem volt szívhang,pontosabban a doki azt írta a papírra,hogy életjel még nem található..akkor voltam 6 hetes...szept.5.én megyek,már nagyon várom,izgulok...nagyon!meg sajnos elég stresszes a magánéletem,ami ellen nem tudok tenni de próbálok nyugodt és higgadt maradni azokban a helyzetekben.Várom még a válaszokat :)

egyébként még fiatal vagyok 23 éves,azt mondják ebben a korban mindig rendben van minden...

2012. aug. 29. 21:59
 10/10 anonim ***** válasza:
hááát, az utolsó mondatoddal vitatkoznom kell sajnos... :S barátunkéknál 22 éves a lányka és a 12. heti UH-n már nem volt szívhang... :( én is 23 vagyok és reménykedem a legjobbakban, főleg, hogy már csak 2 hetet kell kihúznunk a 12. hétig :) sok sikert!
2012. aug. 31. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!