8-9 hetes kismamák, hogy vagytok? Hányinger, mellfeszülés van-e? Pocakotokon látszik már valami?
Szia!
Ma vagyok 8+4 hetes és eddig talán kétszer volt émelygésem. Néha jobban rámjön az ehetnék de ez lehet, hogy a cigi lerakás miatt van. A melleim fájnak még most is, lassan elmúlhatna! :) Nekem esküszöm látszik valami a hasamon, mondjuk amúgy is van egy kis pocakom, de most nagyobb lett és nem tudom behúzni sem. Külsősnek biztos úgy tünik, hogy csak meghíztam.
5+5hetesen voltam orvosnál, akkor még nem nézett szívhangot és legközelebbre csak jövő hét hétfőre kaptam időpontot mert szabin volt a doki. Csak remélni tudom, hogy minden rendben van.
És te hogy vagy? Első baba?
Szia!Én pont ma léptem be a 8ik hétbe, de eddig csak egyszer hánytam, émelygés többször is volt, de amint ettem valamit el is múlt :) Mellfeszülés a kb 6ik hétig volt folyamatosan, mostmár annyira nem fáj csak néha néha, viszont a fejem szinte minden másnap az elmúlt 1 hétben!
Dokinál először 5+6naposan voltunk, akkor láttuk a petezsákot és benne a szikhólyagot, aztán legközelebb 7+2naposan mentünk akkor láttuk a babót és hallottuk is a szívverését, most pedig holnap megyünk dokihoz, reméljük minden rendben lesz, nagyon izgulunk :)Az én anyukám szerint már látszik a hasamon, én sem tudom behúzni, de ez lehet a puffadás is, állítólag ilyen korán még nem látszik! :) 8+1hetes km :)
Köszi a válaszokat :) Hát én jól vagyok,furcsálom is kicsit az egészet,mert a hetedik hét táján volt egyszer émelygésem,hányingerem a készülödő tojásrántottától,aztán másnap meg reggel mikor felkeltem megint émelygés és akkor hánytam is.Azóta talán egyszer vagy kétszer enyhe émelygés...a mellem feszűlt meg nyomásra sokkal érzékenyebb volt de mostmár mintha az is megszűnt volna csak ha erősen megnyomom akkor fáj...remélem semmi gáz nem lesz..a hasamon picit látszik már valami,de azt mondják az még a puffadás.Aggódom mert olvastam,hogy nem mindenki vérzik vagy van rosszúl ha elvetél..vagy felszívódik a magzat...és hát na..ez az első babám még sosem volt abortuszom se...ja és ami nagyon aggaszt még akkor amikor voltam ultrahangon nem volt szívhang,pontosabban a doki azt írta a papírra,hogy életjel még nem található..akkor voltam 6 hetes...szept.5.én megyek,már nagyon várom,izgulok...nagyon!meg sajnos elég stresszes a magánéletem,ami ellen nem tudok tenni de próbálok nyugodt és higgadt maradni azokban a helyzetekben.Várom még a válaszokat :)
egyébként még fiatal vagyok 23 éves,azt mondják ebben a korban mindig rendben van minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!