Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Van/volt köztetek...

Kismamák! Van/volt köztetek olyan, akinek 5 hetesen nem voltak klasszikus terhességi tunetei?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok,elso babával:) a pozi teszten és a mellfeszulesen,duzzadason kívül semmi tünetek nincs. Csináltam pár db tesztet,és a tesztcsik mar erősebb mint a kontroll csík. Se hányinger,se emelyges,se semmi. Sőt.. Meg kifejezetten rosszul is alszom éjszakánként! Ez baj,ha nincs más tünet?

2012. máj. 2. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem baj, ha nincs tünet.

Másrészt még előjöhet...úgyhogy bármikor jöhetnek még a tünetek, átlagosan a 6-8. hét között szokott.

Nekem első és szerencsére utolsó tünetem 9 hetesen jött elő, iszonyatosan égett a gyomrom, görcsösen. De ennyi, el is múlt, végig tök jól voltam amúgy jóformán tünetek nélkül!

2012. máj. 2. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Ami késik nem múlik szokták mondani.

5 hetesen szerintem nagyon kevés embernek van még tünete, és sokan inkább beképzelik ekkor még, majd elcsodálkoznak hogy az semmi nem volt ami majd 6-8 hét után jön.

Innentöl szoktak erös tünetek lenni, de az sem biztos hogy lesz. ha lesz akkor legkésöbb 8-ik hétig elöjönnek, de 6-ik hét körül a leggyakoribb.

2012. máj. 2. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! Nekem mindkettőnél később lettek tünetek, a 6. héttől. Nem mindenki egyforma. Nyugi és gratulálok!
2012. máj. 2. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Ilyen idősen nekem is a mellem fájt és nyugtalanul aludtam éjjelente.

Nagyon vártam a rosszullétes időszakot, hogy tudjam, minden rendben.

Aztán mikor 6 hetesen elkezdődött, akkor meg azt vártam mikor múlik el...

9 hetesen kezdett enyhülni, most 10 hetes vagyok, lényegesen jobb, de azért az ételundor még mindig megvan, na meg a mellfeszülés, főleg hajnalban.

2012. máj. 2. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ekkok nekem is mellfeszülés volt,no meg szellentgetés,de semmi más. Kb.6-7 héten fáradékonyság,és talán 8. Hét közepe de inkább 9.héten kezdôdött az émelygés,ami hál'Istennek 13.hétre elmúlt,de evés közben vagy reggeli elôtt még pár percre elôjön..:(
2012. máj. 2. 15:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Akkor még nem vagyok lemaradva semmiről! :D :)

De ez, hogy éjjel szinte semmit sem tudok aludni?! Vagy fázom, vagy melegem van, utána fáj a cicim, ahogy fordulok a hasamba oldalt nyilallgat, szurkálgat, és már 4 órától nézem az órát mikor kelhetek már fel. Furcsa nagyon, pedig én eléggé hétalvó vagyok :))

A cicim egyik nap kevésbé fáj, másik nap meg le akar szakadni :))

Gratulálok Nektek a babátokhoz! :)))

Megnyugtattatok! :)

2012. máj. 2. 21:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez normális!:) 5-ös voltam. Neked is sok boldogságot!
2012. máj. 3. 11:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szerdán voltam dokinál, 5+6 hetes voltam akkor, 3 mm a picikém, és volt már szivverése! :)))

Bepótoltam a tüneteket, egész nap fekszem, hányinger, émelygés, kajaundor, álmosság :))

2012. máj. 11. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:

no látod, erre vágytál :-)

gratulálok! No, nem a tünetekhez... :-)

2012. máj. 11. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!