Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes kismamák! Nektek is...

24 hetes kismamák! Nektek is lassan megy elfelé az idő? Vagy csak én vagyok ennyire bekattanva?

Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
bár le vagyok maradva tőled 2 héttel, de nekem nagyon gyorsan telik. nem rég lett pozitív a teszt aztán most meg lenézek és ott a pocak :D nekem inkább a 2 vizsgálat közti időt nehéz kivárni. de ha utólag belegondolok mindig gyorsan eltelik az a 6 hét.
2015. jan. 15. 21:02
 2/12 A kérdező kommentje:
nekem a terhességem nagyon nehezen indult akkor amikor megtudtam hogy babánk lesz még dolgoztam és itthon is megcsinálom a dolgom de az kb délre kész és utánna csak pakolgatom magam :D
2015. jan. 16. 11:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is 24 hetes vagyok és számomra elég gyorsan telik az idő.

Pedig az 5. héttől itthon vagyok.

3 és fél hónap iszonyú gyorsan elszalad,aztán meg csak kapkodjuk majd a fejünket :)

Egyébként most nem bánnám ha már legalább hétfő lenne,de azért mert elkaptam valami bacit és most ki sem bírok kellni az ágyból.

2015. jan. 16. 11:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Jobbulást neked :) !!!! eddig ment minden mint akarikacsapás de most valahogy nagyon lelassult minden :)

én május 2-3 ra vagyok kiirva, és ti ?

2015. jan. 16. 11:36
 5/12 sandrachnologic ***** válasza:
En majus 5-re vagyok kiírva, iszonyatosan szalad az idő. Úgy folynak ossze a napok, hogy alig érem utol magam a 3,5 eves itthonlevo fiam mellett. A masodik terhesség mar annyival masabb, mint az első volt. Sokszor csak este jut eszembe, hogy meg idom se volt gondolni magamra vagy a babara, mert annyi a tennivaló.
2015. jan. 16. 12:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Köszi a jókívánságot :)

De úgy érzem ez egyre rosszabb.

Május 7-re vagyok kiírva.

Tök jó hogy tavasszal szülünk,legalább nem kell beszorúlni hónapokra a lakásba.

Max. 2 hetet várok,aztán sokat fogok mászkálni a fiammal.

2015. jan. 16. 13:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Ugy látszik hogy kisfius év lessz :) nekünk is fiunk lesz :)
2015. jan. 16. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Gratulálok :)

Nálunk a rokonságban 2 éven belűl az enyém lesz a negyedik fiú baba :) :)

Azt hitték majd én szülök lányt,mert én olyan lányos anyukának való vagyok.

De mindenki örűl a fiúnak is :)

Én meg imádom már most!!!!!!!!!

2015. jan. 16. 17:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Én pont igy voltam anyukámékkal, mert van két bátyám mind kettőnek fia van és majd biztos nekem jön a kislány de nem az én picurom is fiu a mami meg erre na nembaj majd csak lessz egy lányka is :)
2015. jan. 16. 18:53
 10/12 anonim ***** válasza:
első vagyok. én is dolgoztam az elején 11-től este 10-ig. aztán megszűnt a munkahelyem és így vagyok én is,főleg,hogy a párom dolgozik és hol éjszakás hol nappalos. ilyenkor 2 napig meló utána 2 itthon. és amikor nappalos alszom amíg tudok,de utána kicsit uncsi amikor nincs mit csinálni. ha meg éjszakás nem tudok aludni rendesen és lassan telik az este. de egyébként alapból ha visszagondolok mindig úgy eltelik a hét. nemrég most is hétfő volt,most meg péntek este van. néha hihetetlen. meg vmi miatt már fel vagyok pörögve. lehet amiatt hogy már lassan 6. hónap és anya 7. hónapban szült és van egy olyan érzésem,hogy nekem is hamarabb meg lesz. és már gondolkozom,hogy mit pakoljak össze egy táskába meg milyen papírok kellenek stb. hülye vagyok tudom :D
2015. jan. 16. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!