Ti tanítjátok/tanítottátok a magzatot? Ha igen, küldenétek légysz pár tippet? 27hkm
Én erről olvastam egy könyvet, ami arról szól, hogyan lehet tényleg tanítani a magzatot. Már nem nagyon emlékszem, mert munkába járás közben a buszon olvasgattam, de néha hangosan felnevettem majdnem, annyira abszurd volt az egész. De volt benne olyan, hogy meg lehet egyes szavakat tanítani neki, és megfelelő helyen történő, megfelelő számú rúgással válaszol stb. Arra jó volt, hogy röhögjek rajta, hogy egyes anyukák mi mindenre vehetők, csak hogy azt higgyék az ő gyerekük különleges lesz.
Az más, hogy dudoraszol, énekelsz, zenét hallgatsz, beszélsz hozzá. Ez nem tanítás, csak a szeretet kifejezése. Abban van valami, hogy a pocakban sokat hallott zenére megnyugszanak. Én szinte minden nap egy rock operára kismamatornáztam. Amikor születése után nagyon nyűgös volt a fiunk, csak beraktuk és nagyon hamar megnyugodott. Lehet, hogy érezte, hogy mi is nyugodtabbak vagyunk, mert jó zenétől az ember megnyugszik, de nagyon bevált nálunk.
Köszi szépen! :)
Engem egyébként csak az idegesít ezekben a negatív hozzászólásokban, hogy nemcsak engem néznek totál idiótának, hanem azt is, aki képes értelmes választ adni. És ahogy nézem valamelyik azzal szórakozik, hogy az összes normális választ lehúzza...biztos nagyon izgalmas napja lehet, ha direkt csak azt figyeli, hogy ki válaszol pozitívan a hibásan feltett kérdésemre és azokat lepontozza.
Áh ne idegesítsd magad ezen kérdező :)
Akik lepontoznak még nem tartanak ott ahol te. Legyél te a bölcsebb. Nem értik miről beszélsz, hát ez van. Pont ezért szerintem senkit sem kellene zavarnia a lepontozásnak, mert sok ember nem is érti meg hogy miről beszélsz, csak kifejezik a hozzá nem értésüket és a dühüket. Szóval ez róluk szól nem rólad. Azokról a nőkről akik nem tudják megértően kezelni a helyzetet. Nem is értem hogy lehetnek jó feleségek egyáltalán ha eleve ilyen negatívak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!