Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti tanítjátok/tanítottátok a...

Ti tanítjátok/tanítottátok a magzatot? Ha igen, küldenétek légysz pár tippet? 27hkm

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 02:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ilyenkor nagyon nem lehet tanítani. Én nem taníottam :) Azt szokták mondani, hogy kellemes zene ilyesmi jó hatással van és később az megnyugtatja. Ilyesmit érdemes kipróbálni. Ez egy darabig működött is nálunk.
2015. jan. 14. 03:21
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

:)

Dudorássz, énekelj, táncolj!:)

2015. jan. 14. 03:34
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a kötődés, megfelelő anya-gyermek kapcsolat megalapozása érdekében fontos, hogy sokat beszéljünk hozzá, reagáljunk bizonyos jelzéseire, simogassuk meg a hasunkat (persze mértékkel). Már most el kell fogadni, hogy ő egy különálló személyiség, és persze feltétlenül kell szeretni. Az önbizalomra és biztonságérzetre ezek nagy hatással vannak...
2015. jan. 14. 05:40
 4/15 anonim ***** válasza:
42%

Igen igen! Azaz amit az előzőek leírtak dudorássz, legyél intuitív és viselkedj úgy mintha igazi nő lennél... Énekelj, mesélj, vagy csináld azt amihez épp kedved van, a saját nőiességed soha nem késő felfedezni. A tanítás rossz kifejezés, tanítani semmit sem kell, csak szeretni és pozitívan állni az egészhez, akkor is ha nincs minden rendben, és javaslom hogy minél előbb ismerkedj a saját nőiességeddel, még akkor is ha csak most kezdesz neki terhesen, ideálisabb lenne ha már vki eleve úgy menne bele egy kapcsolatba hogy teljesen nőként tud viselkedni, de sosem késő megtanulni, szóval hajrá, az anyai ösztönödre hallgass, ne hagyd hogy el legyen nyomva tv, pasik vagy akármi által és próbáld meg lazán kezelni azt is ha épp válságban vagy, elég sok még a tanulnivalód ha ilyet kérdezel

Amúgy meg lol 04:10-es válasz xDDD nagyon frappáns

2015. jan. 14. 05:48
 5/15 anonim ***** válasza:
67%

Most oszinten, mire gondoltal, hogy tanitjak a magzatot? Mire tanithatsz egy magzatot. Meg egy ujszulott csecsemot se tudsz tanitani. Beszelni, enekelni, simogatni tudod. De tantani? Konyorgom ne mar!

Szerintem nagyon unalmas lehet a terhesseged.

Megtanitod esetleg csettintesre bukfencezni a hasadban? Vagy kacsatancolni? Szotagolni?

Felesleges, enekelgess neha, halgass zenet, simogasd a hasad ha jol esik. De ezek nelkul is tudni fogja, hogy szereted mert erzi majd. Egy magzat nem egy idomitani valo kutya.

2015. jan. 14. 06:13
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

:-) magzatot tanítani??? Mire??

Most komoly a kérdés? Mert ha igen, akkor egyes kismamákat a terhesség ténye agyilag sokkal jobban leterhel, mint kellene...

2015. jan. 14. 06:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Elöször is köszönöm az értelmes válaszokat, amiket az idiótán válaszolók már jól le is húztak.

Természetesen nem deriválni akarom megtanítani, hanem arra értettem a kérdést, hogyha pl énekelgetek neki már most, akkor valóban felismeri-e a dallamot és megnyugszik rá a születése után. Vagy hallottam olyat is, hogy néha hideget-meleget kell hozzáérinteni a pocakhoz, csak azért, mert ez ingereket vált ki és serkenti az agy fejlődését.

Ilyenekre gondoltam, nem nagy dolgokra! Lehet a tanítás szó nem a megfelelőbb volt, de hajnal 3-kor a szokásos éjszakai forgolódás közben ez jutott eszembe.

Ha nem tetszik egy kérdés, el lehet siklani felette, de nem kell hülyének nézni az embert! És főleg nem azokat, akik pedig normálisan tudnak válaszolni a kérdésre, még akkor is, ha esetleg a kérdező nem a legjobb szót használta...

2015. jan. 14. 06:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan kelletz volna megfogalmazni a kérdést inkább ;) a tanítás tényleg elég érdekes szó ebben a helyzetben.
2015. jan. 14. 07:48
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

A hallás nagyon hamar kialakul :) Énekelgess neki (nem baj, ha nincs tökéletes énekhangod), dudorássz, ha játszol hangszeren, hallgattasd vele dalokat!

Ajánlanám Palya Bea: Altatok című DC-mellékletes könyvét :)

2015. jan. 14. 08:30
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Várjátok szeretettel azt a kis életet! Ez az, amire egyedül szüksége van, semmi másra! Minden hülyeségnek azért nem kell bedőlni! (pl hideg-meleg stb) Az intellektus leginkább genetika.
2015. jan. 14. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!