Ti tanítjátok/tanítottátok a magzatot? Ha igen, küldenétek légysz pár tippet? 27hkm
:)
Dudorássz, énekelj, táncolj!:)
Igen igen! Azaz amit az előzőek leírtak dudorássz, legyél intuitív és viselkedj úgy mintha igazi nő lennél... Énekelj, mesélj, vagy csináld azt amihez épp kedved van, a saját nőiességed soha nem késő felfedezni. A tanítás rossz kifejezés, tanítani semmit sem kell, csak szeretni és pozitívan állni az egészhez, akkor is ha nincs minden rendben, és javaslom hogy minél előbb ismerkedj a saját nőiességeddel, még akkor is ha csak most kezdesz neki terhesen, ideálisabb lenne ha már vki eleve úgy menne bele egy kapcsolatba hogy teljesen nőként tud viselkedni, de sosem késő megtanulni, szóval hajrá, az anyai ösztönödre hallgass, ne hagyd hogy el legyen nyomva tv, pasik vagy akármi által és próbáld meg lazán kezelni azt is ha épp válságban vagy, elég sok még a tanulnivalód ha ilyet kérdezel
Amúgy meg lol 04:10-es válasz xDDD nagyon frappáns
Most oszinten, mire gondoltal, hogy tanitjak a magzatot? Mire tanithatsz egy magzatot. Meg egy ujszulott csecsemot se tudsz tanitani. Beszelni, enekelni, simogatni tudod. De tantani? Konyorgom ne mar!
Szerintem nagyon unalmas lehet a terhesseged.
Megtanitod esetleg csettintesre bukfencezni a hasadban? Vagy kacsatancolni? Szotagolni?
Felesleges, enekelgess neha, halgass zenet, simogasd a hasad ha jol esik. De ezek nelkul is tudni fogja, hogy szereted mert erzi majd. Egy magzat nem egy idomitani valo kutya.
:-) magzatot tanítani??? Mire??
Most komoly a kérdés? Mert ha igen, akkor egyes kismamákat a terhesség ténye agyilag sokkal jobban leterhel, mint kellene...
Elöször is köszönöm az értelmes válaszokat, amiket az idiótán válaszolók már jól le is húztak.
Természetesen nem deriválni akarom megtanítani, hanem arra értettem a kérdést, hogyha pl énekelgetek neki már most, akkor valóban felismeri-e a dallamot és megnyugszik rá a születése után. Vagy hallottam olyat is, hogy néha hideget-meleget kell hozzáérinteni a pocakhoz, csak azért, mert ez ingereket vált ki és serkenti az agy fejlődését.
Ilyenekre gondoltam, nem nagy dolgokra! Lehet a tanítás szó nem a megfelelőbb volt, de hajnal 3-kor a szokásos éjszakai forgolódás közben ez jutott eszembe.
Ha nem tetszik egy kérdés, el lehet siklani felette, de nem kell hülyének nézni az embert! És főleg nem azokat, akik pedig normálisan tudnak válaszolni a kérdésre, még akkor is, ha esetleg a kérdező nem a legjobb szót használta...
A hallás nagyon hamar kialakul :) Énekelgess neki (nem baj, ha nincs tökéletes énekhangod), dudorássz, ha játszol hangszeren, hallgattasd vele dalokat!
Ajánlanám Palya Bea: Altatok című DC-mellékletes könyvét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!