Meg vagyok ijedve! Szerintetek?
Figyelt kérdés
A 33. hetet töltöttem be csütörtökön. Két napja este olyan érzésem volt, mintha szorulásom lenne, nyomást éreztem mindenemen ott lenn, hirtelen pisilési, székelési ingerem volt. A baba másnap alig mozgott, ma már azért elég sokat. Viszont a derekam azóta is majd leszakad, de tényleg, jól viselem a fájdalmat, de ezt most nem túlzás, akármit csinálok nagyon fáj. Majdnem szétszakadok. Hányingerem van , folyton pisilnem kell járni, aludni nem tudok. Méhösszehúzódásaim eddig nem nagyon voltak, most viszont 3 Magne B6-tal is van vagy napi 20. Orvoshoz még nem mentem el, mert végülis görcsölni nem görcsölök szabályos időközönként, de nagyon meg vagyok ijedve. Lehet, hogy már be kellett volna mennem azért megmutatni magam? Annak se nagyon örülök, ha agyon-vissza vizsgálnak. Pont egy hete nézett a dokim, 3100 -as volt a méhszájam. De ha valami olyan ügyeletes dokit fogok ki, aki nem éppen finoman vizsgál? Szerintetek mit csináljak? Valakinek hasonló tapasztalatok? Mi lett a vége? Remélem nem voltam túl bonyolult és nem tettem fel sok kérdést, de félek, nehogy korábban jöjjön.2010. febr. 6. 18:36
11/12 A kérdező kommentje:
Szia! Kössz az érdeklődést! Még a végén majd úgy kell megindítani most meg. :)))) Voltam dokinál szerdán, a méhszájamra azt mondta, hogy annak bőven ki kell bírnia. Most 3110-es. Vett újra kenetet, az is neg. lett. Teljesen elmúlt a derékfájdalmam és a keményedéseim is minimálisra csökkentek. Persze ez biztos a magnézium hatása, még egy hétig kell szednem, aztán utána abbahagyhatom. Sokat pihenek, a cél még mindig a 37. betöltött hét. 25-én töltöm a 36-ot, talán most már nem lesz baj. Köszi mégegyszer! Majd írok még, hogy mizujs!
2010. febr. 21. 11:22
12/12 anonim válasza:
Szió
örülök,mondtam hogy nemlesz gond :D
Kitartás :D
szép napot, könnyű szülést :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!