Hogy érezted magad a terhesség alatt? Meddig volt hányingered és meddig hánytál?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 08:27
1/7 anonim válasza:
Nagyon jól éreztem magam végig, én élveztem az egészet.
Hányinger a 7-11 hétig volt, naponta többször, de hányni szerencsére egyszer sem hánytam.
A végén meg nagyon vizesedtem, kb úgy nézett ki a lábam, mint egy mamut, de igazából ezen is jókat derültünk.
2/7 anonim válasza:
Én az első babámmal a 7. héttől a 14. hétig hánytam,fogytam is egy kicsit.A másodikkal hányás nem volt,időnként egy kicsit émelyegtem.A harmadikkal a 7.-től a 12. hétig voltam állandóan rosszul,sokat is hánytam.Az első gyemekem lány,a másik kettő fiú.
3/7 anonim válasza:
A 6. héttől a 15. hétig volt hányingerem (sokszor egész nap), de egyszer sem hánytam. A 16-24 hét között jól voltam, de aztán a gyerek ráfeküdt a gyomromra, és a szülésig rosszul voltam a torkomat maró gyomorsavtól.
4/7 anonim válasza:
3 X 9 hónapot végig :P
Minden kaja után...
Babáim szerencsére mind 3 kg felettiek, egészségesek voltak :)
5/7 anonim válasza:
13 hetes vagyok, de még tegnap is kijött az ebéd. A 6. héten kezdődtek a rosszullétek, borzalmasan szarul voltam 0-24-ben, viszont hányni sose bírtam, azt az időszakot nagyon megszenvedtem. A 9. héttől már nem vagyok állandóan rosszul, de elkezdtem heti pár alkalommal hányni. Igazából ez már sokkal jobb, mert csak 1-2 órát szenvedek naponta, és ha hányok, utána megkönnyebbülök, és minden oké. Ezt könnyebb elviselni, mint a folyamatos erős hányingert, ami volt 3 hétig az elején, de azért így az első trimeszter végeztével már elmúlhatna ez is... :)
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok
Attól függetlenül, hogy hánytam nagyon élveztem mind a három terhességemet, végig aktív voltam :)
7/7 anonim válasza:
5 hetes terhes voltam amikor elkezdődött!Minden nap hánytam ,többször is!5 kg-ot fogytam terhességem alatt!Még volt hogy NST előtt is hánytam!Én elég rosszul éltem meg ezt a részét!De nagyon élveztem ha hallhattam a szívhangját,meg láthattam ultrahangon,azt pedig még ezeknél is jobban, mikor az éjszaka közepén arra keltem fel hogy,táncol bent a pocakban!Mindent össze vetve jó volt,és örök élmény!Jó vissza emlékezni rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!