Mi az oka annak, hogy terhesség alatt a férfi nem mer szeretkezni? Mi a félelem oka?
Szerintem ezt elsősorban a pároddal kellene megbeszélni - már ha nálatok van ilyen probléma.
Az én férjem a végefele nem nagyon akart már, én erőltettem sokszor, ő akkor attól félt, hogy idő előtt beindul a szülés.
Hát idő előtt ugyan nem, de 39 hetesen (szerintem) a szex indította be :)
Szia.
Nálunk ugyan ez volt a helyzet a kisfiammal.Félt a párom és persze én is.Valahogy számomra(hiába megengedett normálisan zajló terhességnél)természetellenes a terhesség alatti szex.Én így gondolkodom,nem tehetek róla.Mi összesen 3x voltunk együtt,persze féltünk utána mindketten,hogy baja lesz a babának,vagy nem e fogok elvetélni,ilyesmik fordultak meg a fejünkben.Végül 22 hetesen el is lettünk tiltva tőle,mert jóslózni kezdtem.
Most a második babával 31 hetes vagyok,vágyom a szexre nagyon,de megint csak nem merek együtt lenni a férjemmel,mert féltem a babát,na meg olyan fájdalmaim vannak odalent,hogy mozogni is alig bírok,szóval kedvem sincs hozzá,meg nem tudom nem e kezdek e már nyílni mivel még egyszer sem volt méhszáj vizsgálat nekem. :/ A férjem hála Istennek nagyon megértő,nem erőlteti a dolgot,de az tuti,hogy szülés után amint lehet egymásnak esünk :D
A párom is félti a babánkat,mi meg tudtuk/tudjuk beszélni,biztosan ti is meg tudjátok és megtaláljátok az arany középutat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!