Hány nemzetközi egység D vitamint esztek várandósan?
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 13:23
1/8 anonim válasza:
Én 3000 NE-t szedek, 3 havonta van laborom, ott figyeljük is (az orvosom receptre írja fel ezt). IR-s vagyok, ez a probléma gyakran jár együtt D-vitamin hiánnyal. Ennyi mellett is a normális alsó határán van a D-vitamin szintem. Ellenőriztetheted, akármikor te is, és akkor kiderül, mennyire van szükséged.
2/8 anonim válasza:
Nemtudom mi az a nemzetközi egység, de nekem a 32 héttől kellett szednem napi 2 csepp vigantolt
3/8 anonim válasza:
2000 NE amit minden ebédhez beveszek. Ez most az ajánlás.
4/8 anonim válasza:
Nem ettem/szedtem külön D-vitamint terhesség alatt.
5/8 anonim válasza:
Napi 2000. De van, hogy 3000.
Úgy tudom, a Vigantol egy cseppjében 500 van.
6/8 anonim válasza:
Igen, a vigantol 500 NE/csepp.
Én is 3000NE-t szedtem terhesen, de nem végig, csak kúra szerűen 1-2 hétig, aztán 2-3 naponta csak.
A terhesség előtt az endokrinológus heti egyszer 10.000 NE-t írt fel, viszont a terhesség alatt nézték a D szintet és megdurvább volt, pedig a minimum fele volt már előtte is sajnos.
7/8 anonim válasza:
5000, most szoptatás alatt 10000,Szendi Gábor javaslataszerint.
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok,a D vitamin szintem két hónapja mérték,akkor volt az alsó és felső határérték közt,a fiam 7 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!