Nagyon káros, ártalmas ha a hálószobánkban van a wifi egység?
Több szintes házban lakunk és mi vagyunk középen ahonnan fogja a többi gép a jelet,mert ha alulra tesszük a felső szinten nem jó igy nálunk van.Nagyon ártalmas a babára?
Azzal nyugtatom magam,hogy sokan dolgoznak irodában ahol van és gondolom ők se tudnak mit tenni.
Nekem is mindenki azt mondja, hogy nem ártalmas. De megfordult a fejemben, hogy a vetélésemnek lehetett az oka a wifi, meg az ölemben (laptoptartón) tartott laptop.
Szerintem ezek olyan dolgok, hogy egyelőre nem lehet tudni pontosan, hogy hatnak.
Persze kikerülni teljesen nem lehet.
Nincs köze a wifihez, de nekünk van egy kinti-benti hőmérőnk, ahol a 2 egység kommunikál egymással. Ha úgy van elhelyezve, hogy közötte van az ágyam, nem tudom végigaludni az éjszakát, állandóan felébredek. Ez nem beképzelés, hanem tapasztalat. Amikor kaptam, praktikusan a hálóban helyeztem el a belső egységet, hogy reggel tudjam, hány fok van, mit kell felvenni. Hetekig nem aludtam, amikor rájöttem, hogy az az egy dolog változott. Kivittem a cuccot a másik szobába, és megszűnt minden problémám. Előtte nem is hallottam ilyenekről.
De simán lehet ez a dolog egyénfüggő is.
Akkor a mobilt sem kell használni!
29 hkm
A wifinek ugyanaz a veszélye, mint esetedben az előnye.
Nagyjából ugyanazon a frekvencián működik (ne tessék megijedni), mint a mikrohullámú sütő (persze sokkal kisebb erősségű).
Ezt a hullámhosszú sugárzást a víz nagyon jól elnyeli (pont emiatt melegednek fel az ételek). Namost a bőrőd, tested rengeteg vizet tartalmaz, ez mind-mind körülveszi a babát, tehát az összes hullám elnyelődik mire elérne a babához, szóval nyugi, nem lesz semmi baja.
Ha mindenképp aggódni szeretnél miatta, akkor inkább a már megszületett baba miatt aggódj (de neki se lesz semmi baja!) hiszen az ő teste is sok vizet tartalmaz, sőt az csecsemők agya tudtommal arányaiban több folyadékot tartalmaz, mint a felnőtteké, ezért is károsabbak rájuk az ilyen rádióhullámok... de emiatt se aggódj, ezek azért nem olyan hatásfokú készülékek.
Éééértem. Tehát akinek mázlija volt, és nem lett baja a gyerekének, 100%-ot érdemel, nekem meg, akinek nem lett egészséges babája, jár a 0%, holott nem állítottam, hogy a wifi miatt van, pusztán annyit, hogy kétségeim vannak, hogy nem az volt-e az oka.
Hát gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!