Janka név hogy tetszik nektek? Van ilyen nevű ismerősötök? Szerintetek mennyire nemzetközi ez a név?
Janka néni a Szomszédokból... rögtön ez ugrott be. Bocsi!!!!
Attól még szép :)
Nekem nagyon tetszik, azért nem lett Janka a lányom, mert túl közel lett volna a szülinap és a névnap.
:D
Ne törődj vele, kinek hogy tetszik, nem lesz olyan név, ami mindenkinek bejön.
Nekem pl. a jázmin egy virág, de magyarul az is jezsámen. Így még jobban is hangzik.
A nemzetközi nevekkel két gond van: mindenki "angolos" vagy "szappanoperás" nevet ad a gyereknek, és pl. Olaszországban úgysem fog az ott élőknek tetszeni.
Másrészt, egy hangsúlyosan magyaros hangzású családnévvel elég bután is néz ki.
Egyébként semmiben sem segíti elő a nemzetközi karriert.
Barátnőmnek családneve és keresztneve is ismeretlen külföldön, mégis bejárta a fél világot a szakmájával kapcsolatban, mindig valami egzotikus országban lakik pár évet. :D
szia !
nekem tetszik de szerintem nemzetközibb a Hanna, Anna mindkét nevet használják kint is!
Én is úgy adtam nevet a gyerekeimnek hogy itthon is megállja a helyét és külföldön se legye olyan furcsa, nekem ez is szempont volt:-)
Janka néni? Az nem Lenke néni?:S
Szerintem nagyon szép név, óvónőként járt a csoportomba egy Janka, nagyon aranyos kislány.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!