Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok. A babának...

35 hetes vagyok. A babának telített hugyhólyagja volt, az UH-n, már másodjára. Ugye nincs baj?

Figyelt kérdés
Nekem most vették észre, és 5 napos különbséggel, ugyan olyan telített hólyagja van a picinek, és aggódok, hogy természetes-e. Tudom, hogy folyamatosan ürít a magzat, de hogy ugyan akkora legyen, ezt nem értem. Segítsetek, légyszi.
2008. aug. 19. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában mindig van a picik hólyagjában vizelet, aggodalomra az szokott okot adni ha üres a hólyag. Ha nem ürülne a pici hólyagjából a vizelet akkor csökkenne a magzatvíz mennyisége. A baba rendszeresen magzatvizet iszik és üríti, ez így van rendjén.
2008. aug. 19. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, a magzatvíz is átlagos, csak eddig még nem látszott ilyen az uh-on, és ezért külön elküldtek u-ra, és ott pontosan ugyan akkora volt 5 nappal később is, mint amit az orvosom látott, és ezért aggaszt.
2008. aug. 19. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Épp pisilés előtt volt mindgkét alkalommal:-))

ne félj, nem hinném, hogy ez gond lenne:)

2008. aug. 19. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
én is úgy tudom, hogy pont az a jó, hogy etle van a hólyagja! Biztos, hogy emiatt küldtek el újra uh-ra?
2008. aug. 19. 21:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Amikor észrevette a doki, akkor nem tudta, hogy hólyag, vagy valami más, és a köv. uh-on is ugyan akkora volt, de ott már azt irták, hogy hólyagnak megfelel, kedden megyek megint dokihoz.
2008. aug. 20. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!