Aggodom, most ez mehosszehuzodas? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Haton fekszek es bal oldalt alul a hasamba kemenyedest erzek..a jobb teljesen puha.kinyomja magat a baba vagy mehosszehuzodas??21hkm2015. jan. 9. 21:11
1/10 anonim válasza:
Nyugi . Csak ki nyomja magát a baba :) ha mehosszehuzodas lenne az egész hasad kő kemény lenne. Majd pár het múlva rájössz milyen is az :)
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor is az amikor a hasam alja kemeny csak?? Szokott jobb oldalt is bal oldalt is es alul is. Mikor hogy.. Az akkor a baba?
2015. jan. 9. 21:15
3/10 A kérdező kommentje:
De nagyon koszonom a megnyugtato valaszt.sokat hallottam h mehossze huzodasnak korai szules lett a vege..(istenments ilyentol)
2015. jan. 9. 21:16
4/10 anonim válasza:
Tudom hogy ilyesztő, és igazából lehet az is, ezt igy nem látom :) ha ugy érzed hogy gond van sokat keményedik vegyél be magnéziumot es feküdt le :) amikor ilyen pici a baba sokkal jobban érzed hogy mozog. Az én lanyom mar 14 honapos de meg emlékszem milyen volt mikor kemenyedett meg amikor kinyomta magát lehet érezni a különbséget :)
5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy amig nem tudom biztosra h milyen egy kemenyedes es milyen amikor kinyomja magat addig nem tudom megkulonboztetni :/
2015. jan. 9. 21:58
6/10 anonim válasza:
Ezért mondtam hogy vegyél be mondjuk magnerotot vagy valami hasonló gyógyszert bármit csak ne magneB6 ot. Nekem azt mondtak hogy az a legrosszabb magnézium . Enni szedtem mert rengeteget kemenyedett kórházban is voltam 3 napot 32 hetesen... Azt amugy is jo ha szeded :) egészen a 36. hétig . Akkor kell abbahagyni mert lassítja a szülést . Szerintem kérdezd meg a dokid at, vagy védőnőd et mond el neki mit érzel majd megmondja hogy ez keményedés e . Egyébként ha a hasad alja kemény az a keményedés azt hiszem napi 10 x lehet az még nem baj. De erre mar nem esküszöm meg :) utanna kell nézni vagy megkérdezni valakit :) normális egy pár alkalommal naponta az biztos mert méh tevékenység ez van terhesseg alatt igy készül fel a szülésre . Csak ha sokat van akkor baj mert akkor nyílhat a méhszàj ... En ezért kerültem korhàzba nekem minden órában kb 15-20 alkalommal is kő keményre kemenyedett de olyankor nem is tudom hogy fogalmazzak olyan zsíbbadós érzés is társult hozza szó szerint az egész pocakos nagyon nagyon kemény volt. Hála istennek nekem nem volt baj mármint nem nyílt a méhszàjam . De kaptam magnézium infuziot . Meg tüdőérlelő injekciót is, hogyha koraszules lenne akkor érett legyen a tüdeje ...És nekem mar az nst is kimutatta a keményedéseket... De 40+5 hetes voltam mikor megindult a szules :) de én pl 38. hétig szedtem a magnerotot nehogy baj legyen :)
7/10 A kérdező kommentje:
Szedek megneziumot csak magme b6ot.nem tudtam hogy az nem jo. Kb 4szer volt egy het alatt de nem az egesz hasam volt kemeny es ott ahol kemeny volt aze nem "kokemeny". Akkor valtom a magneziumomat. Der koszonom a valaszt,szerdan megyek orvoshoz mindenkepp emlitem neki.csak eleg szigoru doki lehet be fektetne ahogy ismerem:/
2015. jan. 9. 22:22
8/10 anonim válasza:
1 hét alatt 4x az teljesen normális l meg mondom lesz az több os napi szinten is ha mar kb 28-30 hetes leszel, a végén meg meg többször :) ennyi miatt nem fog befektetni , nekem azert kellett mert a koraszulest akartuk elkerülni és mert a vizsgálat is mutatta az nst hogy tényleg keményedés 1 óra alatt 15 is volt és az rengeteg... Az infuzio miatt maradt abba abból is 2 adag ment le. Szoval nyugalom. Nekem akkor kérdeztek hogy milyen magnéziumot szedek és amikor mondtam hogy magneb6-ot , akkor mondtak hogy azonnal váltsak. Mar ott a kórházban adtak másfélét napi 3at kellett szednem :) de nálad ez nem komoly, hanem egyszerűen csak természetes :) boldog babaváràst ! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Huu koszonom akkor megnyugodtam..magneziumot valtok minden esetre. Elso babam aztan igy nem tudom mi meg miert..koszonom a valaszokat megnyugodtam :)
2015. jan. 10. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!