Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggodom. Mi lehet ez?

Aggodom. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok.ma reggel volt egy mehosszehuzodasom.mintha gorcsrantotta vna ossze olyan kemeny volt.ma mar ketszer is ereztem olyat h vmi *feszul* a hasamnak/hasamba..de csak az egyik oldalt.delutan jobb oldalt este pedig bal oldalt. Igy amelyik oldal *feszitett* kicsit kemeny volt de nem annyira.lehet h oda nyomta magat a babam vagy ez is mehosszehuzodas??:,(

2015. jan. 5. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi különös, csak a baba. :) Az ilyenek nekem jöttek-mentek egész végig, kb. félidőtől. Magnéziumot érdemes szedni, pihenni. :)
2015. jan. 5. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 22 hetes vagyok,én is érzek néha ilyet.

Nekem mindig a baloldalon van ez az érzés,a mozgását is szinte csak ott érzem,mert elölfekvő a lepényem.

Szerintem a pici fiam nyomkodja ki magát.

Olvastam olyat is hogy lehet ez részleges méhösszehúzódás,aminek semmi jelentősége nincs.

Amit előszőr írtál,az viszont rendes méhösszehúzódás lehetett,hiszen az egész hasadban érezted.

Nekem még nem volt,de én napi 3x2 magne b6-ot szedek.

Szerintem emeld meg te is az adagot és pihenj többet,főleg ha rád tör az összehúzódás.

2015. jan. 6. 05:53
 3/4 anonim ***** válasza:

vashiányra is utalhat, nekem legalábbis ez volt.

Vasat és magnéziumot írtak fel rá (mellette Elevitet szedtem).

2015. jan. 6. 08:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.mindenkepp novelem,tobbet pihenek. Es a heten megyek orvoshoz.kicsit megnyugodtam
2015. jan. 6. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!