Ez lehetséges vagy ilyenkor baj van? Nagyon aggódom.
Utolsó, lehet, hogy ma kezdődik, igen. Én ma vagyok 8 hetes, sokáig semmi bajom nem volt, két hete szombaton volt először, hogy programunk volt este a barátokkal, és nem bírtam elmenni, olyan rosszul lettem, na azóta mindennapos, és egyre rosszabb a hányinger :( Lehet, hogy én vagyok gyenge, de nagyon nehezen viselem, alig tudok enni, még azt is nehezemre esik kitalálni, hogy mit igyak.
Kérdező, szerintem ne aggódj, 10 hetesen ez már normális, legalábbis sokaktól hallom, hogy ilyenkor megszűnnek, enyhülnek már a tünetek. Örülj neki, irigyellek :)
+bloodred+
Ugyan honnan is tudnák,ha első baba????
Nekem elment a babám, 10. héten megszűntek a tünetek. 12. héten voltam dokinál és közölte a rossz hírt. Tégy belátásod szerint, tudom nem jelent sokat, de próbálj meg ne idegeskedni, az nem tesz jót a babádnak, ha meg elment akkor sajnos nem tudsz mit tenni, szerencsés esetben kitisztul magától és akkor azt hiszem nem kell várni a próbálkozásokkal.
Én végigidegeskedtem a 12 hetet, hogy nehogy elmenjen, vagy valami gond legyen a terhességgel. Értelmetlenül...bár ezt akkor is tudtam csak nem bírtam ellene tenni. Próbálom pozitívan látni a dolgokat, hogy a következőt mát nyugodtabban várjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!