Mi lehet ez? Lehetséges terhesség ilyenkor?
Figyelt kérdés
20-án voltunk együtt a férjemmel, és 22-én kellett megjönnie, meg is jött,de egyáltalán nem úgy,ahogy szokott,és 2 napig tartott. Fel vagyok puffadva,mensi-szerű görcseim vannak,szédülök és émelygek néha,egy pohár pezsgőtől hánytam tegnap. Pedig peteérésem 8-án volt azt mondta az orvos. De lehetett még egy,20-án is?? Nem értem, volt valaki így? Orvoshoz nem tudok menni,csak jövöhét hétfőn.2010. ápr. 28. 12:41
1/6 anonim válasza:
vegyél egy tesztet és pénteken csináld meg
2/6 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj, akkor okosabb leszel De olvastam olyat, hogy erős érzelmi hatásra is lehet "extra" peteérés. Sosem lehet tudni :)
4/6 anonim válasza:
egy teszt nem árthat, de szerintem ma még korai, hiszen ezek szerint csak 8 napja történt valami, ha történt. Biztosat csak a doki fog tudni mondani. Majd írd meg, mi volt.
13 hetes kismama, 21 hónapos kisfiú anyukája
5/6 A kérdező kommentje:
dehát ha 20-án volt, akkor még nem mutatja ki a teszt! nem?
2010. ápr. 28. 13:18
6/6 anonim válasza:
azért írtam, hogy pénteken, az a 10. nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!