28. héten lehetséges, hogy napjában vagy 5x megfordul? Vagy mit csinál ilyenkor?
Sokszor kicsúcsosodik a pocakom hol ballra hol jobbra,és van mikor a kettő közt meg olyan kockaforma lesz,vagy a 2csúcsosodás után.Nem feszít meg semmi.Eddig a napokbba össz 2x éreztem kitapinthatóan,hogy egészen fen matat,kinyomta talán a lábát.Ezen kívül meg összevissza.Tegnap este pl az oldalamnál nyomta a lábát a másik oldalról meg a buksiját.
Lehet,hogy körbeforgott? Eddig farfekvéses volt,de most meg olyan fura,fentről olyan mint egy trapéz,aztán meg féloldalas.
Nekem még 32 hetesen is napi szinten forgolódott. Ultrahangon faros volt, 10 perc múlva, az orvos meglepetésére is harántfekvésben. Máskor (33 hetesen) egész lent, a szeméremcsontomnál éreztem, hogy csuklik. Viszonylag nagy mozgás közben szépen feljött a csuklás az oldalamon, majdnem a bordámig.
Szóval, ha a te babád is ilyen aktív gyerek, akkor minden további nélkül forgolódhat napi 5-ször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!