Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy ő mocorgott?

Anikó és Tamás kérdése:

Lehetséges, hogy ő mocorgott?

Figyelt kérdés
Sziasztok!15.hetes kismama vagyok és ma háromszor éreztem olyat,mintha egy kis buborék pukkanna el bennem a köldököm körül.Lehet,hogy a pici babánk volt? A 12 hetes 4D-s ultrahangon nagyon mozgékony volt,amikor sikerült felébreszteni :)Volt valakinek hasonló tapasztalata?

#15.hetes
2013. jún. 1. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

Lehetséges.

Most ezzel a válasszal mire mész?

Ezt senki nem tudja megmondani 100%-ra. Lehet, hogy csak fel vagy telve kis gázzal.

2013. jún. 1. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan én csak a betöltött 19. héten éreztem, de nekem is olyan buborékszerű érzés volt. Elképzelhető, hogy őt érezted :)
2013. jún. 1. 22:48
 3/9 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm,hogy megosztotta a saját tapasztalatát :) Az első válaszolónak is köszönöm,hogy ilyen késő este szánt még rám ennyi időt,hogy hozzászólt a kérdésemhez,bár érzek némi rosszindulatot a válaszában,amit nem igazán értek...Nem azt írtam,hogy 100%-ra írják meg,hogy a babánk volt-e,hanem mivel első gyermekünk lesz mindent ami a terhességgel kapcsolatos szívesen olvasok :) És tudod nagyon jó érzés elhinni,ha többek is tapasztaltak hasonlót,hogy esetleg tényleg ő mocorgott :)
2013. jún. 1. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Én a 16. héten éreztem kis szívdobbanás-szerű mocorgást a méhemben, mindennap kb. ugyanabban az időpontban. Innét tudtam, hogy a kislányunk az. :) Azóta is mindig bejelentkezik abban az időpontban is. :)

Szóval lehetséges, hogy te is a babát érzed, ezt így mi nem tudjuk megmondani. De az esély természetesen megvan rá. :)

Esetleg meg is mutatta magát az ultrahangon? :)

Üdvözlettel:

28 hkm

2013. jún. 1. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:

így visszaolvasba, biztos az esett rosszul, hogy "ezzel mire mész". Sajnálom, így olvasva ment át a hangsúly.

Szóval csak azt akartam írni, hogy a 15. hét annyira határeset, hogy szinte 50-50%, hogy őt érezted, vagy hogy nem. Szóval nem tudunk olyan választ adni egyenlőre, ami biztos lenne.

Lehet, hogy csak gáz. Ha mostantól többször érzed, akkor egyre biztosabb, hogy a baba az.

3-4 hét múlva már biztosan meg tudod állapítani. az már olyan semmivel össze nem téveszthető érzés lesz. :)

2013. jún. 1. 23:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen mutogatta magát,viszont a szonográfus azt mondta,hogy még nem mer biztosat mondani,így én sem feszegettem. :) Ha betöltjük a 16 hetet,akkor újra elmegyünk 4D-s ultrahangra,hátha akkor sem lesz szégyenlős és már biztosat tudunk :) Köszönöm a tapasztalatodat :) Minden jót kívánok nektek :)
2013. jún. 1. 23:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!Valóban az "ezzel mire mész?" volt ami meglepett :) De akkor,ha te nem úgy szántad én meg rosszul éreztem,akkor minden oké :)Köszönöm a véleményed :)
2013. jún. 1. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
szívesen! Jó babavárást! :)
2013. jún. 2. 00:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat, a 15. heten meg nincs a meh a koldok vonalanal. Azt kb a 20. heten eri el. Ha mesz egy het mulva uh-ra figyeld meg, milyen magassagban (milyen alacsonyan) van meg...
2013. jún. 2. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!