Az alacsony AFP mit jelent milyen betegség lehetséges ilyenkor?
Én úgy tudom,hogy az alacsony érték a down szindrómára utalhat..Ilyen esetekben genetikai tanácsadóhoz kell fordulni,aki alaposabb Uh-ot csinál vagy magzatvizet vesznek és abból állítják fel a diagnózist.
Én így tudom,de remélem más is írni fog neked,aki jobban tudja.Ha valamit nem jól írtam,akkor javítsatok ki!!
13+1 hkm
Az eredményem 0,57 lett de a 12 héten voltunk down-kór szűrésem ahol 1:24000 lett az eredmény.
Reménykedtem hogy nem lesz ilyen probléma mert még csak 22 éves vagyok.
Ismerősömnek meg magas lett..megismétlik a vérvételt ha az sem jo amniot csinálnak..legalábbis nálla igy volt...Neki xxx szindrómás a baba...megtartotta ..már fél éves.
Szoval nála bejött az afp...
Bocsi elnyomtam ...szoval bejött hogy nem stimmel...
De nyugi az afp csak magában semmi de megnyugszol ha csinálnak amniot...mivel az 100 % a 4d-n nem tudnak mindent megnézni de az is segithet a megnyugtatásodban..
Majd irj és fel a fejjel biztos nincs baj!
16+2 naposan vették le a vért és a hölgy fél kilót kereki tett...nem tudom hogy ez számít-e!
Igazából tényleg azt nem értem ha 12 héten a down-kór kockázat 1:24000 volt és a 14 héten voltunk 4D UH-on ahol megtudtuk hogy kisfiúnk lesz és sehol sem találtak semmit akkor most miért lett alacsony..
Most jelentkeztem be az Istenhegyi klinikára állítólag a legjobb genetikushoz genetikai UH-ra.
A telefonba kikérdeztek és próbáltak megnyugtatni hogy határeset vagyok de azért én szeretnék biztos lenni hogy nincs baja a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!