Ijesztően alacsony az AFP-m! Lehetséges ez?
Utolsó mensi első napja?
AMúgy akkor kell aggódni, ha azt mondják baj van, addig fő a pozitív gondolkodás.
Az AFP egy régi rossz vizsgálat, amit befolyásol a terhesség kora, az anya súlya, hogy ikerterhesség avagy nem...nem értem miért kell még mindig ezzel cukkolni a kismamákat.
Ettől függetlenül nem baj, ha megnéznek. Ami sokkal fontosabb, hogy a 12 hetes genetikai uh-on minden rendben volt? Mert ha igen akkor egy kicsit lazíthatsz (felengedni úgy sem tudsz).
Az én dokim bele se nézett az afp eredményembe, de engem a védőnő azért cukkolt. Mondjuk az enyém 0.5 volt anno, viszont pontosan ezért a 2. terhességemnél a 12. héten elvégeztettem egy integrált (vagy kombinált már nem emlékszem pontosan melyiket) tesztet.
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
Igen a 12 hetes ultrahangon semmi probléma nem volt, és igazából azon kezdtem el nagyon parázni, hogy olvasgattam hogy akinek alacsony lett az afp-je az is ilyen 0,5-0,6 körül van nekem meg még a 0,1-et sem éri el. Holnap minden kiderül. Remélem semmi baj ne lesz. :)
Lehet később fogant a baba, nem középidőben. Ultrahangos méret szerint is voltál már 16 hetes?
Egyébként én sem gondolom, hogy aggódnod kéne. Nekem mind a 3 terhességgel alacsony lett az afp-m, egészséges gyerekeim születtek.
az nem számít, hogy 16+2 vagy 16+6
csak hogy betöltsd a 16. hetet. Hát érdekes, de reméljük minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!