Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vércukor önellenőrző kismamák!...

Vércukor önellenőrző kismamák! Ti mit csináltok, ha túl alacsony a vércukor?

Figyelt kérdés

Ilyenkor lehet enni valami cukrosat? Vagy továbbra is csak az alacsony glikémiás dolgokból lehet?

Hamarosan megyek az orvoshoz, de nem érzem jól magam, és vezetnem kell odáig. A reggeli után mért értékem csak 2,1. :o(

Tegnap elszúrtam, és túl kevés szénhidrátot vittem be.

2012. ápr. 16. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
mennyi az éhgyomri cukrod?étkezés után másfél órával kell mérni az a mérvadó.Ha alacsony ne édességet egyél hanem mondjuk kifli+tej vagy zsemle +joghurt.Ha csokit eszel vagy édes kekszet akkor hirtelen megemeli és utána lezuhan a cukrod megint ezért kívánni fogod a még több édeset.
2012. ápr. 16. 12:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, hogy írtál, most jöttem haza az orvostól.

2,1 sajnos egy órával a reggeli után volt.

Egyébként azt mondták, hogy rendben van a csoki, vagy szőlőcukor vagy bármi, ami gyorsan megemeli ilyenkor. Persze nem csak azt ettem, hanem lassan felszívódót is.

Még csak nem rég kezdtem ezt a számolós diétát és a számolgatás nem megy túl jól (180g-os diéta), de már csak kb. 2 hetem van szülésig, így nem is igazán gyötröm magam vele, úgy nagyjából számolom ki, és ez elégnek is tűnik, csak tegnap tényleg elszúrtam, most is mennem kell ebédelni. :o)

2012. ápr. 16. 12:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Jajj, hülyeséget írtam, másfél órával az étkezés után mérem én is természetesen!
2012. ápr. 16. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:
hát tényleg nincs már sok szülésig!Minden jót,jó babázást!
2012. ápr. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!