2,1-es éhgyomri vércukor. Mi okozhatja, hogy ennyire alacsony?
Bevallom nem értem az ilyen jellegű kérdéseket. Miért itt teszik fel, miért nem mennek orvoshoz, aki megfelelő szaktudással megválaszolja a kérdést, ill. átirányít szakorvoshoz?
Magam is cukorbeteg vagyok, 2. típusú. Egyértelműen azt javaslom, menj el szakorvoshoz! A sorrend: háziorvos ad beutalót diabetológiára (ami általában belgyógyász is egyben). 2011 januárja óta a körzeti diabetológiára utalnak be, ha máshová szeretnél menni fizetni kell érte! Amennyiben komoly problémát tapasztalnak, akkor megeshet, hogy befektetnek kivizsgálásra 1-1,5 hétre. Akkor tuti megállapítják mi a baj!
Azt írtad kedves kérdező, hogy laborban állapították meg. Milyen orvos utalt be oda? Tőle nem érdeklődted meg a dolgot? :-o
Mikor megállapították nálam a cukorbetegséget két weboldalra regisztráltam magam, amely sokat segített. Ajánlom figyelmedbe: [link] [link]
Az alacsony vércukorszintről itt olvashatsz: [link] /betegsegek_a_z/hipoglikemia_alacsony_vercukorszint/421
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!