Az 1-es típusú cukorbetegség (diabétesz) magas vagy alacsony vércukor szinttel jár?
Magas. Tünet még hogy sokat jársz pisilni, éjjel is.
Ha gyanakszol, fordulj orvoshoz, mert a kezeletlen cukorbetegségnek nagyon csúnya következményei lehetnek. Az unokatestvérem 17-es cukorral került kórházba (azt hiszem, kb. 6-ig normális), majdnem megvakult, és alig bírták úgy levinni a cukrát, hogy elkerüljék azt, hogy kómába essen.
Egy vérvételből meg lehet állapítani, kérj beutalót a háziorvostól.
Kedves kérdező!
Én éppen tegnapelőtt teszteltem magamat, és az alábbiakra jutottam: eperákom van; epegyulladásom van; B tipusu vírusos májgyulladásom van;
A többi bajomat le sem írom neked. De hidd el, hogy ezeknek a betegségeknek olyan 7-8 féle tünetük van, és nálam mindegyiknél csak 1 eltérés van. Természetesen mindegyiknél más az eltérés. Tegnap jártam belgyógyászaton, ahol a főorvos vizsgált meg, és megállapította, hogy egyik bajom sincsen, csak elrontottam valamivel a gyomromat. Szóval Te is forduljál inkább orvoshoz. És még az ö szintjükön is több hétig tartó vizsgálat után merik kimondani, hogy valaki cukorbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!