Inzulinpumpa szerelék félévente 45ezer!?
Maga a puma is százezres kiadás. Tb támogatottan is 200 ezer ft.
A szerelék sem lesz sokkal olcsóbb.
Mivel a pen ingyen van erre több támogatást nem adnak hiszen van más megoldás is. Csupán kényelmi kérdésből nem adnak rá pénzt.
Oh, akkor le vagyok maradva. Csak egyik ismerősöm kapott inzulinpumpát 14 évesen és nekik ki kellett fizetni 200 e Ft-ot.
Bár ez pár évvel ezelőtt volt.
Igazából úgy gondolom, hogy így is eléggé támogatják a cukorbetegeket. Ha a pumpa maga 5 ezer Ft akkor a szereléket sem fogják drágábban adni.
Nem tudom milyen pumpát javasoltak. Nekünk Accu Chek combo van és fél évente 38-39ezer a szerelék és minden összesen. A fiam 8 éves lett és 18 év alatt 98% támogatás van rajta,azért csak ennyi,ha 18at betölti több lesz.
A pumpa 1xri költsége 5 ezer Ft. Az egész pumpa értéke 1 millió Ft és az OEP ennyiben támogatja,hogy ennyit kell fizetni. Lehet olyat kérni,legalábbis nálunk,hogy ne egyszerre,hanem 2-3 szállításban hozzák ki őket,igaz a 2. szállítástól a szállítási költség rájön,de így jobban ki lehet fizetni. Esetleg önkormányzattól lehet támogatást kérni rendkivüli gyermekvédelmi címszó alatt a szerelék árának csatolásával. Én csak ajánlani tudom,nekünk 3 éve ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!