Félévente egy szál cigi, fog a jövőben bajt okozni?
Figyelt kérdés
Rászokhatok így? Nagyobb esélyem van a betegségekre, vagy szinte a mai szennyezett világban ez meg se kottyan?2011. febr. 23. 10:48
1/13 anonim válasza:
Félévente egy szál, az meg minek?
2/13 anonim válasza:
Nem! Véleményem szerint Fél év/szál cigi nem okoz károsodást! Sőt állitolag a füst a tüdöben lévő baktériumokat elpusztitja. Persze nem azt mondtam, hogy szokjál rá!!!!
3/13 anonim válasza:
Ja még annyit az én adagom napi 3 szál, sőt néha csak 1-2 per nap. Sokan azt kérdezik miért nem szokok le! Válaszom mert jól esik! Kérdező tarsd meg ezt a szintet, és ha tényleg 1 szál/ fél év akkor javaslom, hogy valami jobb minöségű cigit szivj!!
4/13 anonim válasza:
Meg se kottyan. Eleve amit a mai ember megeszik, a városi levegő amit beszív, a stresszes élet az, ami tönkreteszi az egészséget, nem néha egy szál cigi.
5/13 anonim válasza:
Hát nem hinném, hogy ettől lenne bajod. Erre való nem mindennapi használatra.
6/13 anonim válasza:
várjál ezt összeteszem elöször. Elöször is félévente 1szál cigi ugy nem fogod kibirni szerintem nemtom nem dohányzok de sejtem milyen lehet -.-
7/13 anonim válasza:
A legnagyobb valószínűséggel semmi bajod nem lesz egy félévenkénti szál cigitől. De azt meg minek?.. A rászokásnak meg így nagyon kevés az esélye. A betegségek meg sajnos olyan emberekkel is megtörténnek, akik életükben egy szál cigit sem szívtak el, azért a cigi mindenképp rizikófaktor, de nem törvényszerű, hogy betegesebb leszel tőle..
8/13 poiu válasza:
Nem értem, mit jelent félévente egy szál. Gondolom, nem írod be a naptárodba, hogy mikor szívtál, aztán vársz 6 hónapot. Sok nemdohányos akkor gyújt rá, ha mindenki szívja körülötte és nagy a buli. Lehet, hogy félévente csak egyszer, de ha sűrűsödnek a bulik, sűrűsödhet a bagózás. Szóval bár egyetértek a felettem szólókkal, ha a cigizés nem készít ki, sőt jól esik, akkor van esély arra, hogy rászokj.
9/13 anonim válasza:
Szerintem minden szál káros.Ha megvagy nélküle, inkább hagyd el! Ne mérgezd a tüdődet, a kis hörgőket nikotinnal, kátránnyal!Pont azért, mert annyi káros hatás ér bennünket, legalább te ne tégy hozzá semmit.SEMMIT!
10/13 anonim válasza:
S igen, nagyobb esélyed van a betegségekre minden egyes szállal!Ajánlanék egy könyvet, amiben utánanézhetsz, ha fontos neked. Címe: Döntő bizonyíték. Most tavasszal jelenik meg a második kiadás.Nagyon érdekes minden fejezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!