Folyamatos petefészek gyulladással küszködöm, több műtétem volt már és félévente kell rák szűrésre járnom. El rákosodhat a pete fészkem vagy a méhem ez miatt? A gyógyszerek sem igazán segítenek.
Igen sajnos mondhat ilyet egy doki, nalam is elhangzottak hasonlok meg hogy biztos pszichés ( aminek nem találnak okát azt ráfogják a lelki dolgokra) Frontint irtak fel..na nekem ez volt az a pont ahol elvesztettem a bizalmam az orvostudomanyban és az alternatív gyógyászat felé fordultam. Hozzateszem az én kismedencei gyulladásomat kimutatni sem sikerült az orvosoknak, mindig minden negativ volt, a kenetemböl sem tenyeszett ki semmi...
Ugyhogy a hosszu evek ota tarto fájdalmáim ellenére sosem vettek komolyan pedig már olyan kétoldali alhasi fajdalmaim voltak hogy szinte csak feküdni tudtam...
Elmentem termszetgyogyaszhoz egy állapotfelmérésre aki rögtön megmondta hogy odalent van a gyenge pontom, hajlamos vagyok a nőgyógyászati gondokra. Gyógyteákat, ezüst kolloidot, candida diétát és teljes életmódvaltást javasolt most ezekkel probalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!