Az alacsony AFP mit jelent milyen betegség lehetséges ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az orvos az UH-on nem látott eltérést.Mire számíthatok?2012. okt. 31. 11:12
11/12 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, hogy az AFP csak arra jó, hogy rémisztgessenek vele! Az is igaz, hogy elavult. A Down szűrés eredményed jó lett, Nekem 1:5000, ami jóval kevesebb a Tiednél, és egészséges lett a kislányom. Ne aggódj, rendben lesztek! :)
12/12 A kérdező kommentje:
Igazából a szörnyű hogy nem az orvosom vizsgált hanem a egy bunkó akitől én kérdeztem hogy mit jelent ez mit kéne tennem és hogy minden rendben van-e a babával erre 3szor elmondta hogy majd a kezelőorvosa elmond mindent és hagyott kétségek között...azért szerinte mez durva
Mert lehet neki nem fizetek de akkor is ez mennyire embertelen látta hogy majdnem sírok annyira megijedtem...
Remélem hogy tényleg nincs baja a babámnak mert nem is tudom mit tennék...elhatároztam ha beteg lesz a baba elvetettem mert nem akarom az ő életét sem tönkretenni meg a miénkét sem de most hogy már 19+1 napos vagyok megszakadna a szívem mert annyira hozzám nőt a kisfiam...
2012. okt. 31. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!