Volt már valakinek korai szülésvisszatartása? Most vagyok 25 hetes, nagyon aggódom a babámért! :' (
Szinte folyamatosan keményedett a hasam, napi 5-6 magnézium mellett is, de nem az a kellemetlen fajta, hanem gyakran csak görnyedni tudtam, annyira.Terhes gondozáson is mondtam a dokinak, de helyettesítő orvos volt csak és nem is foglalkozott vele. Csak megkérdezte volt-e vérzés, görcs, mikor voltam UH-n és ennyi. Mindenkit 2 perc alatt elintézett és kész!
1 ujjnyira már nyitva vagyok és méhszáj is elkezdett rövidülni. :'(
Holnapig kaptam haladékot, hogy befeküdjek a kórházba. Infúzió és injekció kúra lesz, szigorú fekvés és UH, mert a lepény sincs jó jó helyen. Egyelőre ennyit mondott az orvosom.
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! :)
Ma kellett volna befeküdnöm, de csak holnap tudok, ilyen gyorsan elég problémás lenne embert tenni a helyemre. Pedig a munkámra minden mondható, de hogy megerőltető lenne az egyáltalán nem! És én még azt hittem, hogy majd innen megyek be a kórházba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!