7 hetes kismama vagyok, és mikor teherbe estem azóta alhasi görcsöm van, szúrást érzek. De nagyon aggódom hogy baj van a picivel, nem hat neki a görcsölés? /Múlthéten voltam dokinál, nem mondott semmit. / Várom a válaszokat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ne mennek masik orvoshoz, nehogy valami gond legyen! Ha verezgetnel is akkor baj van, nem ijesztgeni akarlak, csak nalam is igy kezdodott es majdnem elment a baba, egy hetig voltam korhazban 5 hetesen, nehiogy elmenjen, azta 3 honapig fekudtem!sajnos sokat nem veszik komolyan a jeleket, van aki hegyetmaszhat terhesen, van akinek vigyaznia kell..
A vizsgálat idején is görcsöltél, vagy azóta kezdődött? Én a helyedben mindenképp felhívnám az orvost és kérnék egy időpontot. Inkább legyen eggyel több vizsgálat, minthogy baj legyen.
Apró szurkáló érzés még normális is lenne, mert hát mégis tágul a méh, már elkezdik a belső szervek a helyezkedést, így annyi normális. De a görcs nem az. :(
Szia.
Az elején én is voltam igy,azt mondta akkor az orvos hogy ez lehet fenyegető vetélés tünete is.
Mondta hogy pihenjek sokat és ne emelgessek 4-5 kg-nál többet.
Ha sokat gyalogoltam főleg olyankor fájt a méhemnél.
Egyébként én 10 hetesen bevéreztem,a lepény a méhszájon feküdt.
Nemtudom van e összefüggés,lehet ezt jelezték nekem a fájdalmak eleinte.
Mostmár nálunk minden rendben van,már 23 hetesek vagyunk.
Nálad is rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!