14 hetes kismama vagyok, és a folyamatos vérzés és görcsölés összefügghet a baba egészségével?
Szia!
Azonnal menj az orvoshoz, szerintem nem egészséges!!!
Gondolom orvosnál már jártál!!!Ugye???
Ha nem azonnal menj.
Mink itt nem tudunk neked megfelelö választ adni.
Szia! Azonnal orvos! Én is a 14. héten véreztem, de nem görcsöltem, hála istennek megmaradt a babánk, de így is bent voltam 1 hét megfigyelésen. Nekem akkor azt mondták, hogy megpattant egy ér a méhen vagy a méhnyaknál és ez okozta a vérzést. Nyitódni nem nyitódtam és magzatvizet sem mutattak ki a betéten. Adtak Duphastont, magne b6 - ot és folsavat.
Ez nem játék, ha lehet azonnal menj orvoshoz, mert tényleg vetélés gyanús. Majd azért jelentkezz, hogy mi a helyzet veletek.:)
Ha azt akrod,hogy elvetelj csak nyugodtan irogass csak ide.De ha nem akkor miert nem mentel eddig orvoshoz vagy hivtad fel hogy mi lehet ez es mit tegy!
Te jo eg ilyet.
Köszönöm,de nem kell senkinek hüledeznie,nem vagyok felelőtlen,minden héten az orvosomnál vagyok,uh és stb.Sőt az orvosom a sógorom tehát a legjobb kezekben vagyok.Most lesz a 16 hetes vérvételem utána a magzatvízből vesznek mintát hogy minden lehetőséget kizárjanak hogy nem a baba beteg és a szervezetem akarja kilökni.De egyenlőre még nem tudunk semmi biztosat,csak érdeklődni akartam hogy valakinek volt-e már hasonló tünete és mi lett a vége.
A baba jól van,nagyon eleven és szépen fejlődik,ezért nem tudják mi lehet az oka.
De van kockázata!
Kb 1% a vetélés veszélye,viszont 95%-ban választ kapok arra hogy a baba genetikailag beteg vagy nem,ami az én állapotomban egy elég fontos kérdés!
Én is bízom benne hogy minden rendben van és egészséges lesz a gyerekünk!
Nemnormális kijelentés visszavonva. Érdekesen alakul a terhességed. Nem mondta az orvos, hogy honnan jön a vérzés? Méhszáj, méh fala, stb? Sógornőm a 16. hét körül görcsölt,befektették, kapott infúziót, enyhültek a görcsei. Ha a baba jól van, az nagyon jó...
A magzatvíz vizsgálatnak van kockázata, 1%, de ebben az esetben lehet más ami kockázatosabb.
Attól függetlenül, hogy az orvos az ismerősöd, én megkérdezném a véleményét egy másik orvosnak is. Sőt, az orvosodnak kellett volna konzíliumot összehívni, hogy mi lehet a baj. Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!