Másnak is fáj ma a feje?
Figyelt kérdés
Holnap leszek elvileg 13 hetes(ultrahang alapján), és ma reggel óta iszonyat fáj a fejem. Azért félek, mert pont úgy fáj, mint azelőtt szokott, hogy megjön a mensim. Nem tudom annak lehet-e hozzá köze, hogy most kezdtem el csökkenteni az utrogestan adagomat. Vagy az nem okoz ilyen tüneteket?2015. jan. 9. 10:19
1/9 anonim válasza:
Azért fáj a fejed mert ma minusz fok van, holnapra meg akár +17 is lehet. Nekem még nem fáj, de tudom, hogy fog. Ma inkább olyan semmilyen vagyok. Nagy tervekkel indultam reggel , mégis semmit nem csinálok. Ilyen a front előtt (amikor megtehetem, és most megtehetem:) )
2/9 A kérdező kommentje:
Lehet. Mondjuk én nem szoktam megérezni a frontot, de ki tudja mit hoz ki belőlem a terhesség :) csak az idegesít, hogy pont úgy fáj mint mensim előtt szokott. :( remélem nem leszgond .
2015. jan. 9. 10:27
3/9 anonim válasza:
Nem lesz gond! Nem kis front jön, hanem brutális!
4/9 anonim válasza:
Szia! 34 hetes kismama vagyok,és nekem is fáj a fejem
Épp most szemezek a Panadollal. 15 fokos felmelegedés lesz, azt érezzük sajnos. Ne aggódj, minden rendben! :)
5/9 A kérdező kommentje:
Remélem. 2éve várunk erre a kis csodára, ezalatt volt 2vetélésem, abból egy 16 hetesen. Annyira aggódunk érte. Nagyon szeretjük már most. A 6évesünk meg teljesen odavan. Van egy képe róla 12hetes ultrahangról), azzal alszik, viszi enni magával, beszél neki, ha játszik maga mellé ülteti. Nagyon imádja már most :)
2015. jan. 9. 10:36
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked is homlok tájékon? Nekem az akar kiszakadni a helyéről.
2015. jan. 9. 10:37
7/9 anonim válasza:
Szia én 22 hetes vagyode nekem is reggel óta fáj a fejem ettől a hülye fronttól ezek szerint :( én is készülök főzni is de semmi erőm sincs...pedig kéne! Apa jön haza kettőkor és kéne vmi kaja..... kinek mi segít ilyenkor?
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Igen,homlok,halánték, és a szememre is kisugárzik.
Aranyos lehet a nagyobb gyereketek.:) Egyébként mi is több,mint 2 évet vártunk a babára.
9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is arra fáj :( igen, nagyon édes. Egy tündér. Nekem sincs erőm semmihez. Párom megkért, hogy töltsem ki neki a munkahelyére a cafetériás papírokat, meg az adókedvezményeseket,de már egy órája csak szemezek velük. Gratulálok a picihez, és sok egészséget kívánok!
2015. jan. 9. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!